Стане в нагоді кожному: трюк з рідиною для миття посуду заощадить гроші

Читать на русском
Автор
14683
Додайте в рідину всього 3 доступні продукти
Додайте в рідину всього 3 доступні продукти. Фото Колаж "Телеграфу"

Дізнайтеся, як легко покращити якість засобу для миття посуду

Магазинні засоби для миття посуду не завжди бувають якісними. Вони видаляють легкі забруднення, а ось із жиром та нагаром, засохлими залишками їжі справляються не завжди. Тому господаркам доводиться використовувати народні засоби для прибирання або більш агресивну хімію.

Але насправді не потрібно витрачати гроші на інший засіб. Усього кілька доступних продуктів зроблять дешевий миючий засіб ефективним навіть проти найсильніших забруднень. Хитрістю поділилася у своєму TikTok користувач @wygodnie_z_basia.

Як покращити засіб для миття посуду

Якщо ваш мийний засіб не справляється з прямим завданням, удоскональте його за допомогою 3 інгредієнтів.

Знадобиться:

  • магазинний засіб для миття посуду;
  • 2 склянки води;
  • 1 ст. л. харчової соди;
  • 2 ст.л.солі.

Перелийте миючий засіб у велику місткість. У пляшечку, що звільнилася, налийте воду і вилийте її до миючого. Потім додайте ложку соди та ретельно перемішайте. Останній інгредієнт – сіль – додайте її до суміші та розлийте емульсію у 2 ємності меншого розміру.

Отриманим засобом можна мити не тільки посуд, а й інші поверхні. У розведеному вигляді він підійде навіть для миття вікон та дзеркал. Також цей продукт видалить жирні плями з одягу.

Крім того, що цей трюк допоможе зробити засіб для миття посуду ефективнішим, ви отримаєте подвійну порцію продукту. Таким чином ви заощадите на купівлі нового засобу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як економити воду у туалеті. Для цього доведеться трохи модернізувати унітаз.