Пару яблук і стільки ж моркви: цей "Французький" салат першим розлетиться зі столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1034
Готувати добавку допомагатимуть усі
Складно уявити наш стіл без різних салатів. Ми готуємо їх і до святкового столу, і до сімейного обіду чи вечері, адже ця страва готується дуже легко. Потрібно тільки нарізати необхідні інгредієнти, змішати та заправити улюбленим соусом – і смакота на столі.
Сьогодні ми з "Їсти" приготуємо неймовірну страву. Чому неймовірну? Тому що салат виходить смачним та неймовірно пікантним. Кисло-солодкий смак овочевих інгредієнтів та вершкова сирна нотка буде ідеальною до улюбленої м’ясної страви.
Як приготувати салат "Французький"
Інгредієнти:
- 1 цибулина;
- 1 яблуко;
- 2 яйця;
- 1 велика морквина;
- 100 г твердого сиру;
- майонез;
- сіль, цукор, оцет.
Спосіб приготування:
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулину, перемішуємо із сіллю, цукром та оцтом, заливаємо окропом і даємо постояти 15 хвилин. Через вказаний час викладаємо на тарілку першим шаром салату.
- Яблуко чистимо, видаляємо серцевину, а м’якуш натираємо поверх цибулі.
- Яйця варимо, даємо охолонути, чистимо, натираємо на велику тертку третім шаром у салатник.
- Наступним шаром натираємо на великій тертці 70 г твердого сиру. Далі викладаємо дрібно натерту моркву.
- Кожен шар змащуємо майонезом. Зверху прикрашаємо салат тертим сиром, за бажанням — кедровими або волоськими горіхами та подаємо до столу.
Подаємо "Французький" салат до курки з апельсинами та насолоджуємося. Смачного!