Пару яблук і стільки ж моркви: цей "Французький" салат першим розлетиться зі столу

Читать на русском
Автор
1034
Смачний та корисний салат на швидку руку
Смачний та корисний салат на швидку руку. Фото Ідеї для сніданку та вечері

Готувати добавку допомагатимуть усі

Складно уявити наш стіл без різних салатів. Ми готуємо їх і до святкового столу, і до сімейного обіду чи вечері, адже ця страва готується дуже легко. Потрібно тільки нарізати необхідні інгредієнти, змішати та заправити улюбленим соусом – і смакота на столі.

Сьогодні ми з "Їсти" приготуємо неймовірну страву. Чому неймовірну? Тому що салат виходить смачним та неймовірно пікантним. Кисло-солодкий смак овочевих інгредієнтів та вершкова сирна нотка буде ідеальною до улюбленої м’ясної страви.

Як приготувати салат "Французький"

Інгредієнти:

  • 1 цибулина;
  • 1 яблуко;
  • 2 яйця;
  • 1 велика морквина;
  • 100 г твердого сиру;
  • майонез;
  • сіль, цукор, оцет.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулину, перемішуємо із сіллю, цукром та оцтом, заливаємо окропом і даємо постояти 15 хвилин. Через вказаний час викладаємо на тарілку першим шаром салату.
  2. Яблуко чистимо, видаляємо серцевину, а м’якуш натираємо поверх цибулі.
  3. Яйця варимо, даємо охолонути, чистимо, натираємо на велику тертку третім шаром у салатник.
  4. Наступним шаром натираємо на великій тертці 70 г твердого сиру. Далі викладаємо дрібно натерту моркву.
  5. Кожен шар змащуємо майонезом. Зверху прикрашаємо салат тертим сиром, за бажанням — кедровими або волоськими горіхами та подаємо до столу.

Подаємо "Французький" салат до курки з апельсинами та насолоджуємося. Смачного!