Щоб не тріснуло: як прибрати лід зі скла автомобіля за допомогою пляшки

Читать на русском
Автор
3671
Автомобіль
Автомобіль. Фото Pixabay

Засіб майже нічого не коштує

Взимку водії дуже часто стикаються з різними проблемами у вигляді снігу та морозу на машині. Перед тим, як кудись поїхати, людині необхідно прогріти салон, аби на склі не залишилось льоду.

Однак якщо не хочеться довго чекати, то можна використати інші предмети, що допоможуть зняти лід з машини, як пояснюють на сайті Mirror, посилаючись на сторінку Анжели Хіклінг в Facebook. Водію знадобиться лише одна пляшка та щітка.

Жінка розповіла, що для цього треба використовувати пляшку для виведення плям з килимів на якій є насадка-щітка. Хіклінг пояснила, що варто наповнити пляшку ледь теплою водою. Щітка буде слугувати шкребком, а тепла вода — засіб, що розморожуватиме.

Людині просто потрібно проходитись пляшкою та щіткою по лобовому склу та іншим сторонам автомобіля. Такий спосіб допоможе позбутися льоду за декілька секунд.

"Я геній. Візьміть собі одну з цих пляшок, наповніть її теплою водою і все готово. Більше не треба очищати це руками й дряпати скло. Це також допоможе очистити вашу віконну сітку — щітка ідеальна", — додала жінка.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як відкрити машину, якщо замерз замок. У цьому допоможуть підручні засоби й трохи фантазії.