Вікна будуть чистими ще довго: що треба зробити після їх миття

Читать на русском
Автор
21654
Чим натерти вікна після миття
Чим натерти вікна після миття. Фото freepik.com

Ваші вікна ще довго будуть сяяти чистотою

Дуже дратує, якщо нещодавно ви помили вікна, а вже через кілька днів вони знову виглядають брудними. Однак є спосіб, як ц виправити. Раніше ми розповідали, як помити скляні келихи, щоб вони сяяли чистотою. Тепер поговоримо про те, чим треба натерти вікна, щоб вони довго залишалися чистими.

Для того, аби вікна довго були чистими, не обов’язково мити їх щомісяця. Є один простий засіб, який допоможе вам вирішити цю проблему. Про це пише ProstoWay.

Що зробити, щоб вікна довго залишалися чистими

Для того, щоб ваші вікна не забруднювалися швидко, треба після звичного миття натерти їх простим розчином. Після цього склу не буде страшний навіть дощ.

Як приготувати розчин

Для його приготування вам знадобиться: кондиціонер для волосся (1 столова ложка) і гліцерин (1 столова ложка). Ці інгредієнти треба змішати у будь-якій посудині та помістити у пульверизатор. Після звичного миття треба нанести з розпилювача розчин на поверхню. Після цього натираємо скло м’якою тканиною або паперовим рушником. Ваші вікна будуть залишатися чистими ще дуже довго, а ви зможете забути про їх миття.

Раніше "Телеграф" розповідав, як запобігти появі конденсату на вікнах. Ми поділилися корисним лайфхаком.