Приготуйте "Ситого гостя" до свята — і ніхто не піде голодним

Читать на русском
Автор
54425
Таке рибний салат стане хітом на будь-якому столі.
Таке рибний салат стане хітом на будь-якому столі.. Фото vazhnoznat.com

Цю страву зметуть за секунду

Напевно, у вас в закладках є величезна кількість різних салатів, якими ви дивуєте своїх близьких і друзів. Але ми сьогодні поділимося ще одним незвичайним рецептом.

Разом із "Важно знать" ми приготуємо рибний салат із яйцем. Насичений смак, простота приготування – саме це зробить страву королем і святкового столу, і сімейного обіду. Тільки вибирайте якісні рибні консерви. Краще вибирайте тунець чи горбушу у власному соку – саме ця рибка гармоніюватиме з іншими інгредієнтами найкраще.

Як приготувати салат з яйцем

Інгредієнти:

  • 240 г консервованої риби;
  • 5 яєць;
  • 2 цибулини;
  • 3 солоних огірків;
  • 3 ст. л. майонезу;
  • зелень та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій з рослинною олією сковороді до прозорості або до золотистого стану.
  2. Рибу викладаємо на тарілку та прибираємо з неї всі кістки. Виделкою розминаємо її до однорідного стану.
  3. Яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками. Дрібно нарізаємо солоні огірки, віджимаємо зайву рідину.
  4. У велику салатну миску відправляємо рибу, смажену цибулю, варені яйця, солоні огірки. Додаємо подрібнену зелень, перчимо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Готовий салат за бажанням прикрашаємо кропом, петрушкою або тертим твердим сиром і подаємо з пловом за єврейським рецептом. У вас вийде неймовірно смачна вечеря.