Приготуйте "Ситого гостя" до свята — і ніхто не піде голодним
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 54425
Цю страву зметуть за секунду
Напевно, у вас в закладках є величезна кількість різних салатів, якими ви дивуєте своїх близьких і друзів. Але ми сьогодні поділимося ще одним незвичайним рецептом.
Разом із "Важно знать" ми приготуємо рибний салат із яйцем. Насичений смак, простота приготування – саме це зробить страву королем і святкового столу, і сімейного обіду. Тільки вибирайте якісні рибні консерви. Краще вибирайте тунець чи горбушу у власному соку – саме ця рибка гармоніюватиме з іншими інгредієнтами найкраще.
Як приготувати салат з яйцем
Інгредієнти:
- 240 г консервованої риби;
- 5 яєць;
- 2 цибулини;
- 3 солоних огірків;
- 3 ст. л. майонезу;
- зелень та перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій з рослинною олією сковороді до прозорості або до золотистого стану.
- Рибу викладаємо на тарілку та прибираємо з неї всі кістки. Виделкою розминаємо її до однорідного стану.
- Яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками. Дрібно нарізаємо солоні огірки, віджимаємо зайву рідину.
- У велику салатну миску відправляємо рибу, смажену цибулю, варені яйця, солоні огірки. Додаємо подрібнену зелень, перчимо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Готовий салат за бажанням прикрашаємо кропом, петрушкою або тертим твердим сиром і подаємо з пловом за єврейським рецептом. У вас вийде неймовірно смачна вечеря.