Пеларгонія викине величезну "шапку" квітів, якщо дати їй одну дешеву підгодівлю

Читать на русском
Автор
85634
Пеларгонія зацвіте ще більше
Пеларгонія зацвіте ще більше. Фото Freepik

Цей засіб є в будь-якій домашній аптечці

Любителі кімнатних рослин, наприклад домашньої герані або пеларгонії, проявляють особливий інтерес до подібних квітів, оскільки вони відрізняються своєю невибагливістю, не вимагають надмірної уваги і радують цвітінням. Але навіть за таких якостей доглядати їх однаково необхідно.

Це зовсім нескладно і не потребує великих витрат, пише Ukr.Media. Для того, щоб пеларгонія знову почала рясно цвісти, достатньо використовувати простий і доступний спосіб.

Чим і як підгодувати пеларгонію

Візьміть лише одну краплю йоду і розчиніть її в літрі охолодженої кип’яченої води. Потім додайте столову ложку перекису водню і ретельно перемішайте. Таким чином ви отримаєте ефективне добриво, здатне оживити навіть саму в’янучу рослину.

Полийте горщики із пеларгонією. Для кожної рослини потрібно приблизно 300 мл цього рідкого добрива. Цей розчин сприятливо впливає на цвітіння в період з жовтня по квітень. Нема потреби поливати рослини щодня, достатньо застосовувати поживний розчин раз на 3-4 тижні.

Раніше ми писали, чим підгодувати петунію взимку. У складі цього корисного добрива немає агресивних для квітки елементів.