На свято його з’їдять першим: незвичний "Язикатий салат"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15756
Компоненти в цьому салаті відмінно поєднуються
Ми ділились рецептом цікавого салату "Крабова хата". Тепер розповідаємо, як приготувати ситну та красиву закуску з вареним язиком.
Салати, схожі на цей, довго не затримуються в тарілках — адже вони надзвичайно смачні та апетитні. Рецептом ситної закуски із свинячого язика, курки, грибів та огірків поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- свинячий язик — 1 шт.
- куряче філе — 200 г
- яйця — 4 шт.
- сир — 150 г
- цибуля — 1 шт.
- печериці — 350 г
- мариновані огірки — 1 б.
- майонез
- сіль
Спосіб приготування:
- Відварюємо куряче філе в підсоленій воді до готовності. Охолоджуємо і нарізаємо кубиками.
- Відварюємо свинячий язик, очищаємо від шкіри і нарізаємо кубиками. Обробляємо печериці, нарізаємо їх.
- Цибулю теж дрібно кришимо. Гриби смажимо на олії разом з цибулею.
- Відварюємо яйця, чистимо і розділяємо білок і жовток. Натираємо сир і змішуємо його з майонезом. Огірки нарізаємо кружальцями.
- У тарілку викладаємо шар курки, потім гриби, язик, натертий білок, майонез з сиром, натертий жовток і огірки. Кожен шар перемазуємо майонезом.
Ставимо салат на годинку в холодильник — він повинен настоятися перед подачею. Також ми ділились рецептом смачного салату "Чоловічий каприз".