На свято його з’їдять першим: незвичний "Язикатий салат"

Читать на русском
Автор
15756
Чудова ситна закуска до свята і не тільки
Чудова ситна закуска до свята і не тільки. Фото Meta.ua

Компоненти в цьому салаті відмінно поєднуються

Ми ділились рецептом цікавого салату "Крабова хата". Тепер розповідаємо, як приготувати ситну та красиву закуску з вареним язиком.

Салати, схожі на цей, довго не затримуються в тарілках — адже вони надзвичайно смачні та апетитні. Рецептом ситної закуски із свинячого язика, курки, грибів та огірків поділились на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • свинячий язик — 1 шт.
  • куряче філе — 200 г
  • яйця — 4 шт.
  • сир — 150 г
  • цибуля — 1 шт.
  • печериці — 350 г
  • мариновані огірки — 1 б.
  • майонез
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо куряче філе в підсоленій воді до готовності. Охолоджуємо і нарізаємо кубиками.
  2. Відварюємо свинячий язик, очищаємо від шкіри і нарізаємо кубиками. Обробляємо печериці, нарізаємо їх.
  3. Цибулю теж дрібно кришимо. Гриби смажимо на олії разом з цибулею.
  4. Відварюємо яйця, чистимо і розділяємо білок і жовток. Натираємо сир і змішуємо його з майонезом. Огірки нарізаємо кружальцями.
  5. У тарілку викладаємо шар курки, потім гриби, язик, натертий білок, майонез з сиром, натертий жовток і огірки. Кожен шар перемазуємо майонезом.

Ставимо салат на годинку в холодильник — він повинен настоятися перед подачею. Також ми ділились рецептом смачного салату "Чоловічий каприз".