Як почистити подушки в домашніх умовах легко та просто: елементарний лайфхак

Читать на русском
Автор
5797
Жовті плями на подушці прибрати не складно
Жовті плями на подушці прибрати не складно. Фото Freepik

Розповідаємо, як відновити білизну подушок домашніми засобами

Часто подушки стають неприємними через жовтизну, спричинену потом, слиною або слідами косметичних засобів. І хоча чистка в пральній машині не завжди є оптимальним варіантом, існує ефективна альтернатива, яка відновить білизну ваших подушок.

Для боротьби з жовтизною на подушках приготуйте ефективну домашню очисну пасту, рекомендовану порталом Express. Цей лайфхак обіцяє відмінні результати без зайвого клопоту.

Як прибрати жовті плями на подушці — порада

Для підготовки пасти, що чистить, вам потрібні всього три продукти, які, ймовірно, вже присутні у вашому будинку. Вам знадобиться:

  • одна чашка тривідсоткового перекису водню;
  • три столові ложки харчової соди;
  • 2-3 краплі засобу для миття посуду.

Просто перемішайте інгредієнти так, щоб харчова сода повністю розчинилася. Потім перелийте отриману суміш у пляшку з розпилювачем.

Дивно, але перекис водню та харчова сода не тільки чудово видаляють плями, але й дезодорують, освіжають та повертають білизну подушкам. Наносите засіб безпосередньо на плями — для менш стійких слідів обприскуйте, для старіших забруднень полийте розчин безпосередньо на проблемні ділянки. Цей лайфхак стане вашим надійним союзником у боротьбі за чисту постіль.

Раніше "Телеграф" розповідав, як випрати ковдру, яка не поміщається у пральну машину. Про цей хитрий трюк знають далеко не всі.