Змішайте три кухонні інгредієнти: ефективний засіб для миття дзеркал без розводів

Читать на русском
Автор
2374
Як приготувати засіб для миття дзеркал своїми руками
Як приготувати засіб для миття дзеркал своїми руками. Фото freepik.com

Як правильно мити дзеркала в домі

Дзеркала в домі іноді потребують очищення і миття, особливо у ванній кімнаті, де на ньому залишаються сліди конденсату або крапель води. Якщо під рукою немає спеціального засобу для очищення дзеркал або він недостатньо ефективний, можна приготувати засіб своїми руками. Ми вже розповідали, як очистити душ від вапняного нальоту, а сьогодні ділимося, як приготувати розчин для миття дзеркал.

Для приготування ефективного засобу вам знадобляться лише три інгредієнти, які є на кожній кухні, пише glavred.info. Після застосування цього розчину ваші дзеркала блищатимуть чистотою.

Як приготувати засіб для миття дзеркал

Для приготування цього розчину вам знадобиться півсклянки дистильованої води, стільки ж білого оцту та столова ложка кукурудзяного крохмалю. Усі інгредієнти потрібно добре розмішати та перелити в ємність із розпилювачем.

Як правильно чистити дзеркало

Спочатку потрібно забрати сильні забруднення на дзеркалі, типу слідів лаку для волосся, зубної пасти та інших стійких забруднень. Це можна зробити за допомогою медичного спирту – протріть плями ганчіркою, змоченою у спирті.

Потім розпорошіть приготовлений своїми руками засіб на дзеркало і добре протріть його мікрофіброю або старою доброю газетою. Це допоможе запобігти появі розводів на поверхні дзеркала. Протирати краще від краю до краю зверху вниз. Такий спосіб миття дзеркала підходить не лише для ванної кімнати, але й для інших дзеркал у будинку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прибрати ванну до приходу гостей. Перетворіть її на місце, де захочеться залишитися довше.