Небезпечне чаювання: з яких чашок заборонено пити гарячий напій

Читать на русском
Автор
2612
Світлі чашки притягують позитив, але не чорні
Світлі чашки притягують позитив, але не чорні. Фото Freepik

Біди та невдачі постукають до вас відразу після випитої чашки чаю

Мало кому відомо, що навколо теми з чаюванням існує безліч прикмет та забобонів, які з’явилися в народі в дуже давні часи. Тому важливо знати, з яких посуд не варто вживати чай, оскільки це може призвести до різних неприємностей та невдач у житті.

Уникайте у своєму сервізі скляних, чорних, поламаних, пластикових чашок. Чому вони не несуть нічого хорошого для власників, пише ukr.media.

Скляні чашки

Такі чашки можуть пропускати негативні дії ззовні та залучати біди. Вони вважаються "прозорими" в енергетичному сенсі.

Чорні чашки

У багатьох культурах чорний колір асоціюється із загадками та таємницями. Посуд такого кольору може приносити нещастя, оскільки цей відтінок часто викликає негативні асоціації.

Розбиті чашки

Розбиті чашки, навіть якщо вони були акуратно відновлені, можуть символізувати розбиту долю. Навіть за наявності дрібної тріщини краще утриматися від її використання.

Різнокольорові чашки

Кружки з яскравими та різнокольоровими візерунками можуть викликати енергетичний хаос, який може прийти в життя.

Пластикові чашки

Чашки із пластику також із розряду "потенційно шкідливих". Вважається, що матеріал, використаний для виготовлення, позбавлений енергетичних характеристик, що сприяють гармонії. Можливо, варто віддати перевагу матеріалам більш природного походження.

З темними візерунками

Чашки з темними або загадковими візерунками можуть асоціюватися з таємничістю та незвіданими силами. Їхнє застосування може принести невизначеність у повсякденне життя.

Раніше ми писали, чому не можна дарувати капці на свято. Є багато народних прикмет про взуття.