Три знаки східного гороскопа шалено закохаються у рік Дракона 2024

Читать на русском
Автор
18640
Дракони, Мавпи та Собаки нарешті налагодять своє особисте життя Новина оновлена 14 січня 2024, 19:21
Дракони, Мавпи та Собаки нарешті налагодять своє особисте життя. Фото Freepik

Вони користуватимуться великою прихильністю протилежної статі

Згідно з китайським календарем, саме 10 лютого 2024 року офіційно настає рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Для певних знаків східного гороскопа цей період обіцяє дуже сприятливі зміни у сфері кохання та зміцнення стосунків.

Астрологи розповіли, що шалено закохаються і будуть щасливі у стосунках люди, які народилися в роки Дракона, Мавпи та Собаки. Про це пише lifestyleasia.

Дракон

Інтуїція Драконів направить їх до відповідних людей, які заслуговують на кохання і готові відповідати взаємністю. Це сприятливий час для початку нових стосунків чи створення сім’ї.

2024 рік надає безліч можливостей для зміцнення вже існуючих зв’язків, і більше не доведеться йти життям на самоті. На самотніх Драконів попереду чекає зустріч із коханням всього їхнього життя.

Мавпа

Мавпи стануть об’єктом обожнювання, тому вони зможуть привернути увагу багатьох представників протилежної статі. Попри те, що у них буде безліч шанувальників, їм все ж таки доведеться стримати свій запал до романів.

Людям цього знака не варто занурюватися з головою у серйозні стосунки, не зваживши всі "за" та "проти". Вплив Дракона надасть їм енергії, спонукаючи до здійснення великих кроків, включаючи можливість одруження. Але не забувайте про основи здорових стосунків — вірність та взаємну підтримку.

Собака

Собаки мають зустріти такого ж відданого і надійного партнера, як вони самі, з яким вони зможуть встановити глибокі зв’язки. Для одиноких людей цього знака рік Дракона принесе несподівані можливості для знайомств.

Сімейні Собаки відчують, що їхні стосунки з партнером стають ще міцнішими. Не варто боятися складних розмов. Вони можуть допомогти відродити почуття любові та дуже сильно зміцнити стосунки.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку пощастить знайти роботу мрії в рік Дракона 2024. Ця китайська зодіакальна істота приготувала їм дивовижні професійні можливості.