Найсмачніший спосіб приготувати гречку: рецепт, про який мало хто знає
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 50593
Готується просто, виходить смачно
Без гречаної каші складно уявити наш обід чи вечерю. Однак не всі її люблять, тому ми сьогодні розповімо про найсмачніший рецепт її приготування.
Гречка з м’ясом та овочами за рецептом "УНІАН"" — ідеальна страва на вечерю. Готується вона дуже просто – вам знадобляться лише прості інгредієнти та сковорода. За бажанням свинину в рецепті можна замінити будь-яким іншим м’ясом, а також додати улюблені овочі або соус.
Як приготувати гречану кашу зі свининою
Інгредієнти:
- свинина — 500 г;
- гречка – 150 г;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- вода — 300 мл;
- соняшникова олія — 2 ст. л.;
- зелена цибуля — пучок;
- сіль, спеції на смак.
Спосіб приготування:
- Свинину нарізаємо великими шматками та обсмажуємо в розігрітій сковороді з соняшниковою олією до золотистого кольору близько 5 хвилин.
- Цибулю та моркву чистимо, крупно нарізаємо і додаємо до м’яса. Все перемішуємо та обсмажуємо протягом 5 хвилин.
- Через зазначений час до сковороди додаємо промиту гречку та гарячу воду, все перемішуємо до однорідного стану.
- Солимо, додаємо спеції, доводимо до кипіння на великому вогні та зменшуємо вогонь до мінімального. Готуємо під кришкою протягом півгодини.
Готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною стравою та подаємо з улюбленими овочами або салатом за рецептом "Телеграфа". Смачного.