Найсмачніший спосіб приготувати гречку: рецепт, про який мало хто знає

Читать на русском
Автор
50535
Хто б міг подумати, що гречка вийде неймовірною
Хто б міг подумати, що гречка вийде неймовірною. Фото Unian.net

Готується просто, виходить смачно

Без гречаної каші складно уявити наш обід чи вечерю. Однак не всі її люблять, тому ми сьогодні розповімо про найсмачніший рецепт її приготування.

Гречка з м’ясом та овочами за рецептом "УНІАН"" — ідеальна страва на вечерю. Готується вона дуже просто – вам знадобляться лише прості інгредієнти та сковорода. За бажанням свинину в рецепті можна замінити будь-яким іншим м’ясом, а також додати улюблені овочі або соус.

Як приготувати гречану кашу зі свининою

Інгредієнти:

  • свинина — 500 г;
  • гречка – 150 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • вода — 300 мл;
  • соняшникова олія — 2 ст. л.;
  • зелена цибуля — пучок;
  • сіль, спеції на смак.

Спосіб приготування:

  1. Свинину нарізаємо великими шматками та обсмажуємо в розігрітій сковороді з соняшниковою олією до золотистого кольору близько 5 хвилин.
  2. Цибулю та моркву чистимо, крупно нарізаємо і додаємо до м’яса. Все перемішуємо та обсмажуємо протягом 5 хвилин.
  3. Через зазначений час до сковороди додаємо промиту гречку та гарячу воду, все перемішуємо до однорідного стану.
  4. Солимо, додаємо спеції, доводимо до кипіння на великому вогні та зменшуємо вогонь до мінімального. Готуємо під кришкою протягом півгодини.

Готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною стравою та подаємо з улюбленими овочами або салатом за рецептом "Телеграфа". Смачного.