У туалеті буде пахнути "ромашками": копійчані засоби допоможуть у цьому

Читать на русском
Автор
13453
У туалеті буде приємно пахнути
У туалеті буде приємно пахнути. Фото unian.ua

Як позбудеться неприємного запаху в туалеті за допомогою копійчаних засобів

Причиною неприємного запаху в туалеті може стати не тільки забитий унітаз, але також неправильне проектування каналізаційної системи, вентиляція, що не працює, або зламані сифони. Якщо ці проблеми усунуті, а ви регулярно та якісно прибираєте у туалеті, рекомендуємо зробити натуральні освіжувачі.

Готуються вони дуже просто і коштують копійки, а результат вас приємно здивує. Як це зробити – розповідають "Бєлновини".

Як приготувати натуральний освіжувач

Відмінно справляється з неприємними запахами суміш лимона та соди. Щоб приготувати пасту, необхідно змішати ці інгредієнти до густої кашки, нанести на губку і покрити цією сумішшю унітаз. Залишити в такому стані на 30 хвилин, після чого обробити поверхню йоржиком і змити. Наприкінці процедури слід насухо витерти сантехніку. Цей простий засіб сформує особливу захисну плівку, що дозволить надовго забути про неприємні запахи.

Непоганий варіант освіжити туалетну кімнату — оцет. Його треба змішати з водою в процесі прибирання, а потім вимити поверхні та сантехніку.

Також усунути запахи можна за допомогою суміші спецій. Просто змішайте перець, гвоздику та подрібнений лавровий лист і поставте у ванній.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом ефективного засобу для очищення ванної кімнати. Сантехніка буде білою після прибирання.