Можете накликати біду: у жодному разі не віддавайте ці речі навіть близьким

Читать на русском
Автор
18085
З цими речами успіх може залишити людину
З цими речами успіх може залишити людину. Фото vm.ru

Віддавайте свої речі обачно

Регулярне розхламлення квартири — завжди відмінне рішення, адже ви не тільки позбавляєтеся непотрібних речей, але і, віддаючи їх, робите когось трішки щасливішим. Однак не всім відомо, що далеко не всі речі в домі можна віддавати навіть близьким людям.

Деякі з них мають особливе значення і можуть впливати на вашу долю, здоров’я та добробут. За народними прикметами, є речі, які в жодному разі не можна передаровувати, інформують "Белновости".

Які речі не можна передарувати

Сумки та гаманці

У деяких культурах вважається, що передача сумки чи гаманця може символізувати зникнення грошей, чи багатства із життя одержувача.

Постільна білизна та рушники

Існує повір’я, що передача постільної білизни та рушників може "передавати" хвороби чи проблеми, особливо якщо ці речі вже використовувалися. Тому багато хто віддає перевагу новій постільній білизні та рушникам.

Дзеркала

Багато хто вірить, що в дзеркалах зберігається енергія його власника і потрапляючи до іншої людини, вона всіляко може впливати й на неї теж. Дарування дзеркала може розглядатися як передача негативної енергії або залучення невдач.

Нагадаємо, ми писали про те, чому не можна викидати їжу на смітник. Це може призвести до хвороби, зради чи смерті.