Знадобиться лише одна капсула: як прибрати жовті плями з подушки

Читать на русском
Автор
10454
Подушки будуть білими та свіжими
Подушки будуть білими та свіжими. Фото Freepik

Простий лайфхак для прання подушок

Якщо у вас білі гіпоалергенні подушки, ви могли помічати, що згодом на них з’являються жовті плями та розводи. Це відбувається через те, що уві сні всі ми потіємо, а подушка все це вбирає. Ми вже розповідали, як уникнути неприємних сюрпризів під час прання, а сьогодні ділимося лайфхаком, як позбутися жовтих плям на подушках.

Як виявилось, є простий, але ефективний лайфхак для прання подушок у пральній машині, пише ТСН. Цей спосіб допоможе позбутися жовтих плям поту на білих подушках.

Експерти радять зайнятися виведенням жовтих плям відразу, як ви їх виявили. Інакше вони почнуть накопичуватися в тканині і позбутися їх буде складніше.

Як вивести жовті плями з подушки

Є простий, але робочий лайфхак для прання подушок. Потрібно використати капсулу для посудомийної машини в пральній машині і прати подушки за високої температури. З цим лайфхаком можна вивести жовті плями з подушки лише за один цикл прання. Також прати подушки у пральні можна з використанням кристалів соди.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо засипали "ручний" порошок у пральну машину. Чому не можна так робити і як урятувати ситуацію.