Від соляних розводів на взутті не залишиться й сліду: ефективні засоби допоможуть у цьому

Читать на русском
Автор
11712
Взимку взуття потребує певного догляду
Взимку взуття потребує певного догляду. Фото lifehacker.ru

Копійчані засоби допоможуть видалити сольові плями

Зимове взуття потребує особливого догляду. Наприклад, потрібно знати, як правильно сушити черевики, якщо вони промокли від снігу. А також розуміти, що робити із взуттям, якщо на ньому з’явилися плями від солі.

У такому разі допоможуть копійчані засоби, що є в кожному будинку. Про це розповідають "Бєлновини".

Як позбутися білих слідів солі на взутті

Так, можна купити спеціальні засоби, що допоможуть вирішити проблему або скористатися копійчаними народними методами, що впораються не гірше.

Наприклад, для чищення взуття можна використовувати оцет. Для цього його необхідно змішати з водою у пропорції 1:1 та протерти цим розчином білі плями.

Або ж позбутися слідів солі за допомогою спирту. Достатньо змочити в ньому ганчірку та протерти черевики, після чого висушити взуття природним способом подалі від батарей.

Ще одним ефективним засобом є лимонний сік. Його також потрібно змішати з водою, перш ніж чистити взуття. Кислота від лимона допоможе розчинити плями від солі, і улюблене взуття знову виглядатиме акуратно.

Раніше "Телеграф" розповідав про прості та ефективні способи, щоб швидко зігрітися на вулиці взимку. Щоб не перетворитися на шматочок льоду на вулиці, варто дотримуватись кількох дуже простих правил.