У найближчому магазині пасти більше не залишиться: ви скупите її для вечері за цим рецептом

Читать на русском
Автор
1950
Швидко, апетитно та ситно
Швидко, апетитно та ситно. Фото shuba.life

Ідеальна вечеря в італійському стилі

Звичайно, коли мова заходить про італійську кухню, на думку відразу ж спадає італійська паста. Саме тому ми сьогодні й готуватимемо цю страву з томатним соусом та сиром.

Готується ця смачна страва за рецептом Shuba дуже просто і швидко — саме те для лінивої вечері. У рецепті вказана паста ригатоні, проте ви можете вибрати будь-який інший вид макаронів — томатна паста відмінно підійде і до них. А якщо хочете більш ситну вечерю — додайте відварену курятину або інший вид м’яса.

Як приготувати пасту з томатним соусом і сиром

Інгредієнти на 2 порції:

  • цибуля біла салатна — 1 шт.;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • паста томатна — 2 ст. л.;
  • вершки – 50 г;
  • паста ригатоні — до свого смаку;
  • сіль, прованські трави, твердий сир — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та часник чистимо, подрібнюємо та обсмажуємо у сковороді до золотистості. Туди ж відправляємо томатну пасту, вершки. Все перемішуємо та готуємо на маленькому вогні кілька хвилин. Солимо і додаємо прованські трави.
  2. Пасту відварюємо в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Воду зливаємо, а пасту відправляємо у соус. Додаємо трохи води після варіння пасти та перемішуємо.
  3. Пасту з томатним соусом і сиром тушкуємо протягом 2-3 хвилин, додаємо тертий твердий сир і перемішуємо.

Готову пасту подаємо до столу разом із пікантним салатом із корейською морквою. Вийде неймовірно смачно.