Приготуєте гору — з’їдять за дві хвилини: курячі нагетси в духовці

Читать на русском
Автор
3749
Чудова закуска для дружніх посиденьок
Чудова закуска для дружніх посиденьок. Фото 1000.menu

Бюджетні нагетси просто тануть у роті

Мало хто відмовиться від соковитих курячих нагетсів у хрусткій оболонці в улюбленому ресторані швидкого харчування. Такі ж або навіть смачніші, можна приготувати вдома у будь-якій кількості!

Цією стравою можна пригостити друзів на вечірці або подати на вечерю — близькі, безперечно, оцінять смак курячого м’яса. А рецептом з нами поділилися на порталі "1000 menu".

Як приготувати курячі нагетси

Інгредієнти:

  • куряче філе — 900 г;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • пшеничне борошно — 4 ст. л.;
  • оливкова олія — 2 ст. л.;
  • молоко — 1 ст. л.;
  • паприка — 1 ст. л.;
  • куркума — 1 ч. л.;
  • перець чорний мелений — за смаком;
  • сіль — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе вимити, обсушити паперовими рушниками та нарізати поперек волокон на скибочки завтовшки близько 1 см.
  2. Змішати мелену паприку, сіль, перець, оливкову олію, викласти в цю суміш курячі скибочки, ретельно перемішати.
  3. Залишити курку маринуватися на 3 години або на ніч
  4. Панірувальні сухарі змішати з куркумою.
  5. Борошно змішати з|із| щіпкою|соль| солі і перцю.
  6. Яйця трохи збити вилкою, додати молоко і знову збити до однорідності.
  7. Кожен курячий шматочок обваляти в муці, потім у яйці, а після панірувальних сухарях.
  8. Викласти нагетси на застелений пергаментом лист. Під кожен шматочок налити трохи оливкової олії.
  9. Запікати м’ясо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Залежно від духовки, можливо, доведеться періодично перевертати шматочки.

Якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати запечену буженину за рецептом "Телеграфа". Вона обов’язково стане зіркою святкового столу.