Фаршу – кіт наплакав, а котлеток хочеться: прості способи вирішення проблеми

Читать на русском
Автор
24123
З жмені фаршу — купа котлет
З жмені фаршу — купа котлет. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Прості хитрощі — і приголомшливий результат

Уявіть собі ситуацію: ви повертаєтеся додому, плануєте приготувати цілу гору соковитих та ніжних котлет. Відкриваєте холодильник і знаходите тільки маленьку жменю фаршу. Здається, що нагодувати ситною стравою цілу родину неможливо.

Однак разом з history.znaj.ua розповімо, як викрутитися з цієї ситуації та приготувати поживну вечерю на всю родину. Всі залишаться ситими й ще кілька котлет на ранок залишиться. Варто лише додати у фарш кілька простих інгредієнтів – і в результаті вийде ціла гора смачних котлет.

Що додати у фарш, щоб котлет вийшло в рази більше

Існує пара кулінарних лайфхаків, які виручать вас у цій складній ситуації. Завдяки цим трюкам ви нагодуєте всю сім’ю буквально жменею фаршу.

Для збільшення маси у фарш можна додати терту картоплю. Достатньо лише 3-4 картоплини – і котлет вийде більше без шкоди для смаку.

Якщо ж з якихось причин вам не хочеться додавати у фарш картоплю, є ще один бюджетний варіант – рис. Невелика кількість цього продукту - і в результаті перед вами гора котлет. Але і в першому, і в другому випадку не забувайте про спеції та зелень – тоді ваші котлети стануть ідеальними.

А якщо вдома не виявилося зовсім фаршу — це не привід відмовитись від улюблених биточків. Адже їх можна приготувати з риби та котлети вийдуть такими ж смачними.