Правильне чаювання: як пити цей гарячий напій, щоб залучити удачу

Читать на русском
Автор
7281
Правильне чаювання - запорука удачі
Правильне чаювання - запорука удачі. Фото poglyad.tv

Езотерики розповіли, як пити чай, щоб залучити удачу

З чаєм пов’язано багато прикмет. Є "правила", як його пити, чи додавати цукор тощо. Раніше ми вже розповідали, чому не можна робити ганчірки зі старих речей. Тепер поділимося правилами чаювання.

Наприклад, чай без цукру може залучити удачу. Про цю та інші прикмети щодо вживання й приготування цього напою розповіли на ukr.media.

Як правильно робити чай, щоб залучити удачу

Чашка. Важливо обрати правильну чашку. Вона має бути глибокою, але не дуже великою, кажуть езотерики. Саме така місткість притягує удачу.

Заварювання. За словами езотериків, треба заварювати чай наступним чином. На чайне листя наливати кріп, а не навпаки. Важливо не використовувати чай у пакетиках. Вони можуть привернути невдачі.

Час. Є переконання, що чай слід вживати у певний час доби. Ранковий та вечірній час допоможуть залучити удачу.

Чи можна додавати цукор

Це питання до ваших смаків. Однак деякі прикмети кажуть по-іншому. Краще відмовитися від цукру в напої, щоб прикликати добробут.

Знаки. Люди вірять, на листочках час після вживання можна гадати. Наприклад кільце після чаювання означає весілля, а міст — вдале подолання перешкод.

Чи можна викидати чайні залишки

Люди, що вірять у забобони, кажуть, що їх варто відразу викидати, не тримати у чашці. Так ви зможете уникнути негативу. Також вважається, що листочки вживаного чаю залучає біди у життя.

Раніше "Телеграф" розповідав, коли найкраще ставити ялинку, щоб залучити багатство. Ми поділилися цікавими забобонами.