Альтернатива маскарпоне за копійки: вам знадобиться лише кефір
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4216
![Сир просто тане в роті](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/1c/1d290f10-cf0da1479771e773f26c6f712fcc81cc.jpg?v=2144_1)
Впорається навіть кулінар-початківець
Вдома можна приготувати не лише смачний адигейський сир, але й ніжний натуральний сир а-ля маскарпоне. Його можна використовувати як намазку до бутербродів, додавши трохи солі та копченої паприки до готового продукту.
Або ж використовувати його як начинку для тортів. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати сир а-ля маскарпоне
Інгредієнти:
- кефір – 900 г;
Спосіб приготування:
- Кефір в пакеті покласти в морозилку на ніч.
- Вранці кефір дістати, ножицями обережно розрізати пакування.
- Заморожений кефір викласти на друшляк, застелений марлею в кілька шарів, поставити його на каструлю та залишити.
- Коли кефір повністю розтане, відтиснути з нього рідину марлею, а м'який сир викласти в посудину.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний крем-сир удома. Ви заощадите час та гроші.