Декілька дивних, але дієвих лайфхаків, як легко почистити ківі

Читать на русском
Автор
2568
Виявляється, все дуже просто
Виявляється, все дуже просто. Фото shuba.life

Хитрощі, які вам знадобляться

Ківі – це неймовірно смачний та корисний фрукт. Багатьом подобається його кисло-солодкий смак. З нього можна приготувати незвичайне варення і навіть додавати його в пишний омлет.

Однак чистити його люблять далеко не всі. Разом із Shuba розповімо про кілька простих способів дістатися смачної м’якоті

Як почистити ківі за допомогою ложки

Візьміть ківі, відріжте кінчики таким чином, щоб у верхній та нижній частині фрукта вийшли рівні поверхні. Візьміть фрукт однією рукою, просуньте ложку між м'якушем та шкіркою, рухаючись нею по краю фрукта. Обертайте ківі, щоб ложка рухалася по периметру і послаблювала шкірку. Таким чином ви зможете видалити всю шкірку.

Як очистити ківі за допомогою ножа чи овочечистки

Спочатку також відріжте кожен кінчик ківі — у верхній і нижній частині фрукта має бути рівна поверхня. Покладіть ківі на обробну дошку таким чином, щоб один із плоских кінців торкався дошки та зрізайте шкірку ножем або овочечисткою.

Як почистити ківі склянкою

Кінчики ківі зріжте, сам фрукт розріжте вздовж навпіл. Притисніть його до краю склянки так, щоб край пройшов між м'якушем та шкіркою. Продовжуйте натискати, доки ківі не впаде у склянку. Таким чином ви повністю видалите шкірку.

Раніше ми розповідали, як швидко почистити помело. Виявляється, це просто та легко.