Прати повністю не доведеться: дешевий засіб для очищення рукавів та коміра зимової куртки

Читать на русском
Автор
22587
Ви будете здивовані результатом
Ви будете здивовані результатом. Фото Freepik

Від частого прання пуховик може зіпсуватися та втратити форму

Рукави та комір зимової куртки — найбільш уразливі перед забрудненнями. Однак, щоб не прати пуховик щоразу, як з’являються потертості та засаленості, можна запрати точково найзабрудненіші місця. Ми вже розповідали, як швидко вивести пляму від вина з одягу, а сьогодні ділимося, яким засобом випрати зимову куртку.

Як пише "Телеграф", ефективним засобом для очищення рукавів та коміра пуховика може стати звичайне господарське мило. Також вам знадобиться зубна щітка чи чиста губка для миття посуду.

Як випрати зимову куртку з господарським милом

Цей спосіб знає багато господинь, а про властивості звичайного господарського мила ходять легенди. Це дійсно один з найдешевших і найефективніших засобів для чищення.

Спочатку змочіть у теплій воді забруднені ділянки на куртці. Потім добре намильте господарським милом цю брудну ділянку і приступайте до очищення, використовуючи чисту зубну щітку або губку з шорсткою поверхнею. Піни від мила має бути багато для кращого очищення.

Ви відразу помітите, що потертості та засмальцьовані плями почнуть зникати. Ополосніть водою намилені ділянки, щоб змити піну. Якщо побачите, що не всі забруднення зійшли, повторіть процедуру з намилюванням.

Потім промийте водою намилені рукави або комір, відіжміть воду і повісьте річ сушитися.

Раніше "Телеграф" розповідав про прості способи освіжити пуховик перед зимою. Не потрібне прання в машинці, допоможуть підручні засоби.