Обов’язково посипте швабру цими продуктами: результат потішить

Читать на русском
Автор
2254
Від стану швабри безпосередньо залежить результат прибирання
Від стану швабри безпосередньо залежить результат прибирання. Фото Pexels

Дізнайтеся, як зробити підлогу ідеально чистою

Бруд на підлозі дуже помітний і це значно псує зовнішній вигляд усієї квартири. Якщо ви хочете, щоб підлога завжди була чистою і блискучою, слід не тільки мити її спеціальними миючими засобами, але й правильно доглядати швабру.

Обов’язково перевірте стан швабри перед прибиранням. Якщо вона має не дуже охайний вигляд, прибирання може мати зворотний ефект. Тому краще ретельно очистити швабру. Про те, як це зробити, пише shareinfo.

Як правильно доглядати швабру

Залишати брудну швабру відразу після миття підлоги – не найкраще рішення. Швидше за все, через кілька днів вона почне випромінювати неприємний запах. Щоб уникнути такої ситуації, після миття підлоги завжди намагайтеся ретельно прати змінну ганчірку.

Якщо нехтувати ретельним очищенням швабри, на брудній ганчірці будуть розмножуватися шкідливі мікроорганізми, а на підлозі після прибирання залишатимуться бруд і розводи.

Тому після кожного збирання достатньо мити змінну насадку в теплій воді з додаванням невеликої кількості універсального миючого засобу.

Якщо ж ви хочете домогтися ідеальної чистоти насадки на швабру, використовуйте продукти, що є вдома.

Чим ідеально очистити швабру

Перш ніж розпочинати прання, посипте тканину сумішшю кухонної солі та харчової соди. Для цього достатньо взяти по половині склянки одного та другого інгредієнта.

Залишіть швабру на 15 хвилин, а потім промийте її вручну у теплій воді з невеликою кількістю миючої рідини.

Також тканинну насадку можна покласти в барабан пральної машини та встановити короткий цикл. Весь бруд зникне, як його й не бувало.

Раніше "Телеграф" розповідав про ефективний спосіб позбутися жиру на кухні. Для ідеального результату достатньо змішати засіб із трьох компонентів.