Питимете, загорнувшись у плед із книгою: рецепт гарячого алкогольного напою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1087
Приємний смак, легка алкогольна нотка
Інколи хочеться загорнутися в плед та поринути у світ цікавої книги за гарячим алкогольним напоєм. Тоді можна приготувати не лише традиційний зимовий напій глінтвейн, але й пунш.
Він готується на основі рому, чаю та соку і є досить популярним в Англії. А рецептом з нами поділилися на порталі "Прості рецепти".
Як приготувати пунш
Інгредієнти:
- ром — 340 мл;
- вода — 740 мл;
- цукор — 3 ст. л.;
- лимон – 1 шт.;
- чорний чай – 2 ч. л.;
- каркаде — 2 ст. л.;
- кардамон — 6 шт.;
- гвоздика — 6 шт.
Спосіб приготування:
- Чайну заварку та прянощі насипати в каструльку, залити окропом, накрити кришкою та залишити на 20 хвилин.
- Відрізати кілька скибочок лимона.
- Чай процідити, додати до нього ром.
- Додати цукор.
- Додати вичавлений сік лимона.
- Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь та варити на маленькому вогні близько 20 хвилин, не дозволяючи кипіти.
- При подачі додати у склянку скибочки лимона.
Раніше "Телеграф" розповідав, чим шампанське відрізняється від ігристого вина. Мало хто знає про ці відмінності.