Якщо вечеря згоріла: швидкий спосіб позбутися гару в квартирі

Читать на русском
Автор
2362
Запам’ятайте ці поради про всяк випадок
Запам’ятайте ці поради про всяк випадок. Фото blitz.center

Запах гару зникне за лічені хвилини

Бувають дні, коли з самого ранку все йде косо: кава проливається на білу сорочку (проте, ви встигаєте запрати її за допомогою простого засобу), на роботу спізнюєтеся і хтось не вчасно дзвонить, коли телефон далеко в сумочці. До кінця такого дня ви навряд чи здивуєтеся вечері, що згоріла, і запаху гару у квартирі.

Однак навіть у такій ситуації впадати у відчай не варто, адже існує простий лайфхак вивітрити сморід з приміщення. Як це зробити – розповідають "Бєлновини".

Як позбутися запаху гару у квартирі

Хвойний відвар відмінно усуває неприємні запахи, для цього необхідно залити хвою водою і кип’ятити протягом 20 хвилин. Робити це можна прямо в каструлі, в якій згоріла їжа. Також туди не завадить додати трохи харчової соди. Якщо хвої вдома немає, можна до води додати 2-3 краплі ефірної олії хвої.

Завдяки шкірці від цитрусових – лимона чи апельсина – неприємний запах також швидко вивітриться з квартири. Для цього достатньо нарізати шкурки на невеликі шматочки та розкласти по квартирі.

Коли неприємність трапилася, заваріть собі чашку ароматної кави. Вона не тільки допоможе заспокоїтися і прийти до тями, але й усуне запах гару в приміщенні.

Раніше ми писали, як вивести запах секонд-хенду з одягу. Існує кілька способів, які допоможуть вам у цьому.