Смачно, як котлети, але значно простіше: надзвичайний рулет з домашнього фаршу

Читать на русском
Автор
34980
Смачна, проста та оригінальна страва
Смачна, проста та оригінальна страва. Фото gazdynja.com

Рулет ефектно виглядає у розрізі та пасує до святкового столу

Якщо готувати котлети немає ані сил, ані бажання, можна скористатися лінивим рецептом. Приготувавши соковитий рулет із домашнього фаршу, ви суттєвої різниці не відчуєте, а мороки з ним значно менше.

Виходить страва соковитою та ароматною, а подавати її можна, як у гарячому, так і холодному вигляді. Рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".

Як приготувати м'ясний рулет

Інгредієнти:

  • фарш будь-який – 1 кг;
  • печериці – 200 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сир – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • панірувальні сухарі – 40 г;
  • солодка паприка – 1 ч. л.;
  • коріандр – 0,5 ч. л.;
  • сушений часник – 0,5 ч. л.;
  • чебрець – 1/3 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • цукор – 0.5 ч. л.;
  • чорний перець;
  • соняшникова олія.

Спосіб приготування:

  1. До фаршу додати солодку паприку, мелений коріандр, сушений часник, чебрець, цукор, сіль, чорний мелений перець та яйце.
  2. Додати панірувальні сухарі, ретельно перемішати фарш і добре його відбити.
  3. Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити до золотистості.
  4. Додати дрібно нарізані печериці, готувати до повного випаровування рідини, в кінці посолити, поперчити.
  5. На харчовій плівці рівномірно розподілити фарш одним шаром.
  6. Викласти цибулево-грибну начинку, зверху присипати сиром і загорнути в рулет, защипуючи краї.
  7. Загорнути рулет у пару шарів фольги та відправити запікатись у розігріту до 200 градусів духовку на півтори години.
  8. Після приготування залишити рулет ще на 10 хвилин і можна куштувати. Або ж залишити до повного охолодження.

А якщо ви любите рулети, рекомендуємо приготувати його з грудинки. Цією стравою можна замінити магазинну ковбасу.