Смачно, як котлети, але значно простіше: надзвичайний рулет з домашнього фаршу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 34980
Рулет ефектно виглядає у розрізі та пасує до святкового столу
Якщо готувати котлети немає ані сил, ані бажання, можна скористатися лінивим рецептом. Приготувавши соковитий рулет із домашнього фаршу, ви суттєвої різниці не відчуєте, а мороки з ним значно менше.
Виходить страва соковитою та ароматною, а подавати її можна, як у гарячому, так і холодному вигляді. Рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати м'ясний рулет
Інгредієнти:
- фарш будь-який – 1 кг;
- печериці – 200 г;
- цибуля – 2 шт.;
- сир – 100 г;
- яйце – 1 шт.;
- панірувальні сухарі – 40 г;
- солодка паприка – 1 ч. л.;
- коріандр – 0,5 ч. л.;
- сушений часник – 0,5 ч. л.;
- чебрець – 1/3 ч. л.;
- сіль – 1 ч. л.;
- цукор – 0.5 ч. л.;
- чорний перець;
- соняшникова олія.
Спосіб приготування:
- До фаршу додати солодку паприку, мелений коріандр, сушений часник, чебрець, цукор, сіль, чорний мелений перець та яйце.
- Додати панірувальні сухарі, ретельно перемішати фарш і добре його відбити.
- Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити до золотистості.
- Додати дрібно нарізані печериці, готувати до повного випаровування рідини, в кінці посолити, поперчити.
- На харчовій плівці рівномірно розподілити фарш одним шаром.
- Викласти цибулево-грибну начинку, зверху присипати сиром і загорнути в рулет, защипуючи краї.
- Загорнути рулет у пару шарів фольги та відправити запікатись у розігріту до 200 градусів духовку на півтори години.
- Після приготування залишити рулет ще на 10 хвилин і можна куштувати. Або ж залишити до повного охолодження.
А якщо ви любите рулети, рекомендуємо приготувати його з грудинки. Цією стравою можна замінити магазинну ковбасу.