Незвичайна подача та відмінний смак: рецепт знайомого салату в тарталетках
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 18335
Салат готується просто, а виходить фантастично апетитним
Навіть знайомий багатьом салат можна подати незвичайно та оригінально, тим самим змінивши його смак. Так, "Шубу" можна приготувати у вигляді новорічних кульок, а салат з ананасами подати в тарталетках.
Завдяки зручній подачі в тарталетках виглядає салат цікаво та ефектно. А рецептом із нами поділилися на Facebook-сторінці "Готуємо страви".
Як приготувати салат з куркою та ананасом у тарталетках
Інгредієнти:
- філе куряче (відварене) — 200 г;
- ананас консервований — 200 г;
- сир твердий — 70 г;
- часник — 1-2 зуб.;
- горіхи волоські — 30 г;
- сіль, перець — за смаком;
- яйця варені — 2 шт.;
- майонез — 60 г;
- тарталетки — 10 шт.;
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварити, нарізати невеликими кубиками.
- Ананаси нарізати невеликими кубиками.
- Сир натерти на великій тертці.
- Ядра горіхів порубати ножем.
- Яйця порізати кубиками, часник видавити через прес.
- Змішати всі інгредієнти, додати майонез, перемішати.
- Наповнити салатом тарталетки, згори трохи посипати рубаними горіхами та прикрасити зеленню.
Раніше ми писали про незвичайну подачу "Шуби". Звичне блюдо заграє новими смаками.