Гості нізащо не здогадаються, з чого котлети: бюджетна закуска з ресторанним смаком

Читать на русском
Автор
26715
Таких крабових паличок ви ще не куштували
Таких крабових паличок ви ще не куштували. Фото Апостроф

Здивуйте близьких незвичайною стравою

Ми ділились рецептом дуже смачної закуски з крабових паличок. Тепер розповідаємо, як із них приготувати смачні та незвичні котлети.

Це цікавий рецепт, який стане в пригоді як на щодень, так і при плануванні святкового меню. Як їх готувати, розповіли на theLime.

Інгредієнти:

  • крабові палички — 300 г
  • твердий сир — 200 г
  • сметана — 2 ст. л.
  • яйце — 2 шт.
  • часник — 1 зубчик
  • чорний мелений перець
  • борошно — 4 ст. л.
  • панірувальні сухарі — 50 г

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички заздалегідь дістаємо з морозильної камери. Вони повинні бути м’які.
  2. Часник очищаємо від лушпиння та пропускаємо через прес або будь-яким іншим чином подрібнюємо. Крабові палички та сир тремо на великій терці.
  3. До маси додаємо сметану, яйце, часник, чорний мелений перець та борошно. Ретельно перемішуємо.
  4. Вологими руками формуємо котлетки. У невелику миску розбиваємо яйце і трохи збиваємо його виделкою.
  5. Кожну котлетку почергово опускаємо з двох сторін у борошно, потім у збите яйце і панірувальні сухарі. Обсмажуємо котлети на рослинній олії з двох сторін до золотистої скоринки. Після обсмажування викладаємо котлети на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо котлетки до столу з будь-яким гарніром чи салатом. Особливо смачно їсти їх зі смачним картопляним пюре.