Гості нізащо не здогадаються, з чого котлети: бюджетна закуска з ресторанним смаком
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 26715
Здивуйте близьких незвичайною стравою
Ми ділились рецептом дуже смачної закуски з крабових паличок. Тепер розповідаємо, як із них приготувати смачні та незвичні котлети.
Це цікавий рецепт, який стане в пригоді як на щодень, так і при плануванні святкового меню. Як їх готувати, розповіли на theLime.
Інгредієнти:
- крабові палички — 300 г
- твердий сир — 200 г
- сметана — 2 ст. л.
- яйце — 2 шт.
- часник — 1 зубчик
- чорний мелений перець
- борошно — 4 ст. л.
- панірувальні сухарі — 50 г
Спосіб приготування:
- Крабові палички заздалегідь дістаємо з морозильної камери. Вони повинні бути м’які.
- Часник очищаємо від лушпиння та пропускаємо через прес або будь-яким іншим чином подрібнюємо. Крабові палички та сир тремо на великій терці.
- До маси додаємо сметану, яйце, часник, чорний мелений перець та борошно. Ретельно перемішуємо.
- Вологими руками формуємо котлетки. У невелику миску розбиваємо яйце і трохи збиваємо його виделкою.
- Кожну котлетку почергово опускаємо з двох сторін у борошно, потім у збите яйце і панірувальні сухарі. Обсмажуємо котлети на рослинній олії з двох сторін до золотистої скоринки. Після обсмажування викладаємо котлети на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Подаємо котлетки до столу з будь-яким гарніром чи салатом. Особливо смачно їсти їх зі смачним картопляним пюре.