Якщо є дитина: як безпечно прикрасити будинок до Нового Року

Читать на русском
Автор
578
Свято
Свято. Фото Pixabay

Прикрасити будинок можна в традиційному чи індивідуальному стилі

Прикрашання будинку до новорічних свят — це завжди чарівний процес, що додає святкового настрою та радості. Кожен з нас може втілити свої уявлення про святковий декор.

Ялинка, прикрашена блискучими кульками та гірляндами, стає центральною фігурою, однак більшість прикрас в будинку можуть стати небезпечними для дитини. Як правильно підбирати різні дрібниці до Нового Року, пояснюють на сайті Avtokrisla.

Поради, які забезпечать батькам спокійне святкування Нового Року

  • Ялинка. Якщо вона буде живою, то її гілки можуть сипатись з першого дня. Дитина зацікавиться їми й захоче спробувати їх на смак. Під час вибору зеленої красуні треба звернути увагу на невелику ялинку і поставити її на висоті — на тумбу, комод, стіл тощо. Однак якщо вже є велика ялинка, то треба подбати про надійні ніжки для неї, які можна зробити з труби.
  • Гірлянди. Найбезпечнішими вважаються світлодіодні або LED-гірлянди, вони ж і найбільш економічні. Під час купівлі треба звернути увагу на якість дроту. Він має бути міцним, аби дитина його не порвала. А щоб сховати "хвостик" гірлянди, який має бути для того, аби дотягнути її до розетки, треба використати подовжувач, який можна сховати.
  • Ялинкові прикраси. Звичайні іграшки зі скла використовувати не можна. Краще про них поки забути та замінити їх на іграшки з тканини, фетру, дерева, паперу або пластику. Однак якщо на них є блискітки, ґудзик, бусини, то перевірте, аби вони на іграшці надійно тримались.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як зі штучної ялинки можна зробити справжню, аби вона мала вигляд пишної та живої.