Здивуєтеся, що не робили так раніше: пуховик більше не збиватиметься після прання

Читать на русском
Автор
52224
Тенісні м’ячики розподілять пух у пуховику рівномірно
Тенісні м’ячики розподілять пух у пуховику рівномірно. Фото chistimvse.ru

Цей лайфхак точно вам знадобиться

Багато людей не хочуть прати пуховик у пральній машинці, побоюючись, що техніка може зіпсувати річ — вони роблять це вручну. Інші стикаються з неприємним явищем після прання, коли пух збивається в один ком під плащівкою.

Уникнути цього допоможуть звичайні тенісні м’ячики. Як саме – розповідають "Бєлновини".

Як зробити так, щоб пуховик не збивався після прання

Завдяки простому лайфхаку, ви більше не мізкуватимете над тим, віддати пуховик у хімчистку чи випрати руками. З цим чудово впорається пральна машинка. А щоб річ не зіпсувалась, а наповнювач не збивався, достатньо покласти в барабан до 4 м'ячів для великого тенісу. Важливо також виставити швидкість віджиму — вона не повинна бути вищою за 800 оборотів. При цьому температура води має бути 30 градусів.

Використовуйте делікатний режим у пральній машинці та спеціальний засіб для прання пуховиків. Це допоможе уникнути надто активних рухів, які можуть зашкодити наповнювач пуховика. Також, перед пранням закрийте всі блискавки та застібки на пуховику.

Крім того, важливо правильно сушити пуховик. Виріб повинен висушуватись у природних умовах, а від батарей краще триматися подалі. Просто викладіть пуховик на горизонтальну поверхню для сушіння.

Раніше ми розповідали, як часто потрібно прати зимові речі. Ці корисні лайфхаки напевно вам знадобляться.