Як витягнути зламаний ключ із замку: 2 хвилини й проблеми як не бувало

Читать на русском
Автор
70706
Ключ може зламатися будь-якої миті Новина оновлена 26 грудня 2023, 08:51
Ключ може зламатися будь-якої миті. Фото freepik.com

Простий і швидкий спосіб витягти шматок ключа із замкової щілини

Не потрібно докладати багато зусиль, щоб зламати ключ у замку. Це може статися взимку, коли механізм заїв від холоду, або через знос металу. Чому б це не сталося, вам обов’язково потрібно дістати відламану частину ключа з серцевини. Можна довірити цю справу майстру, або спробувати самостійно витягти частину ключа зі щілини. Тим більше, що зробити це можна за допомогою доступних інструментів, як і відкрити машину із замерзлим замком.

Цим лайфхаком ділиться користувач @tool.hacks у TikTok.

Як витягнути зламаний ключ із замку

Щоб витягти відламану частину ключа знадобиться клейовий стрижень та запальничка. За допомогою запальнички розігрійте клей і коли стрижень почне плавитися, щільно притисніть його до замкової щілини, з якої стирчить уламок ключа. Зачекайте, поки клей добре застигне і потягніть стрижень на себе. Відламана частина ключа витягнеться із замка.

Якщо клейового стрижня немає, замість нього можна використовувати стару зубну щітку з відломленою головкою або кулькову ручку без стрижня.

У процесі вилучення зламаного ключа за допомогою цього лайфхака будьте обережні та дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

Раніше "Телеграф" розповідав, як відкрити замок, якщо забули ключі. Зламувати нічого не доведеться.