Після цього м’ясного рулету все оближуть і пальці, і тарілки

Читать на русском
Автор
18413
Найпростіший рецепт для сніданку та перекушування
Найпростіший рецепт для сніданку та перекушування. Фото apostrophe.ua

Максимум задоволення на столі

Якщо вам вже не хочеться на сніданок навіть улюблених оладок, пропонуємо поекспериментувати. Якщо в холодильнику ви знайшли лаваш та фарш, у вас уже вийде дуже ситна страва.

Разом із Shuba ми приготуємо ситний та неймовірно смачний рулет. Для такої простої випічки з м’ясом вам не потрібний ні кулінарний досвід, ні багато часу чи зусиль.

Як приготувати рулет з фаршу

Інгредієнти на 2 порції:

  • м’ясний фарш — 380 г;
  • яйця курячі 2 шт.;
  • перець чорний мелений, паприка мелена — за смаком;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • тонкий лаваш — 4 шт.;
  • масло вершкове 73% — 2 ст. л.;
  • сир моцарелла — 200 г;
  • цибуля зелена — за смаком;
  • молоко — 5 г.

Спосіб приготування:

  1. М’ясний фарш змішуємо з яєчними білками, сіллю, перцем та паприкою, все ретельно перемішуємо рукою. Додаємо олію, все знову перемішуємо.
  2. Лист лаваша змащуємо розтопленим вершковим маслом та посипаємо тертим сиром. Накриваємо другим листом лаваша, який також змащуємо олією. Викладаємо половину фаршу, розподіляємо подрібненою зеленою цибулею і згортаємо рулет.
  3. Аналогічно готуємо другий рулет.
  4. Яєчні жовтки змішуємо із чайною ложкою молока.
  5. Підготовлені рулети розрізаємо навпіл, відправляємо у змащену олією форму для запікання та змащуємо молочною сумішшю. Запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 180°С 25 хвилин.
  6. Готові рулети змащуємо жовтком, посипаємо тертим сиром та запікаємо ще 5-7 хвилин.

Рекомендуємо подати такий рулет з незвичайною кавою за рецептом "Телеграфа". У вас буде незвичайний сніданок.