Після цього м’ясного рулету все оближуть і пальці, і тарілки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 18413
Максимум задоволення на столі
Якщо вам вже не хочеться на сніданок навіть улюблених оладок, пропонуємо поекспериментувати. Якщо в холодильнику ви знайшли лаваш та фарш, у вас уже вийде дуже ситна страва.
Разом із Shuba ми приготуємо ситний та неймовірно смачний рулет. Для такої простої випічки з м’ясом вам не потрібний ні кулінарний досвід, ні багато часу чи зусиль.
Як приготувати рулет з фаршу
Інгредієнти на 2 порції:
- м’ясний фарш — 380 г;
- яйця курячі 2 шт.;
- перець чорний мелений, паприка мелена — за смаком;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- тонкий лаваш — 4 шт.;
- масло вершкове 73% — 2 ст. л.;
- сир моцарелла — 200 г;
- цибуля зелена — за смаком;
- молоко — 5 г.
Спосіб приготування:
- М’ясний фарш змішуємо з яєчними білками, сіллю, перцем та паприкою, все ретельно перемішуємо рукою. Додаємо олію, все знову перемішуємо.
- Лист лаваша змащуємо розтопленим вершковим маслом та посипаємо тертим сиром. Накриваємо другим листом лаваша, який також змащуємо олією. Викладаємо половину фаршу, розподіляємо подрібненою зеленою цибулею і згортаємо рулет.
- Аналогічно готуємо другий рулет.
- Яєчні жовтки змішуємо із чайною ложкою молока.
- Підготовлені рулети розрізаємо навпіл, відправляємо у змащену олією форму для запікання та змащуємо молочною сумішшю. Запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 180°С 25 хвилин.
- Готові рулети змащуємо жовтком, посипаємо тертим сиром та запікаємо ще 5-7 хвилин.
Рекомендуємо подати такий рулет з незвичайною кавою за рецептом "Телеграфа". У вас буде незвичайний сніданок.