Сьогодні готуєте - завтра смакуєте: мариновані грибочки нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6927
Грибочки виходять хрумкими та ароматними
Рецептів приготування грибів існує чимало. З ними готують супи, фарширують або ж готують підливу.
Чи не найпопулярнішими в Україні є печериці. Замаринувавши їх, ви отримаєте надзвичайно смачну закуску, що миттю зникне зі столу, інформують на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати мариновані печериці
Інгредієнти:
- 1 кг печериць;
- 500 мл води;
- 1 ст. л. солі;
- 1 ст. л. цукру;
- 1 ч. л. коріандру;
- 1-2 шт. гвоздики;
- 10 шт. чорного перцю горошком;
- 5 шт. запашного перцю горошком;
- 5 зубчиків часнику;
- 2 лаврових листи;
- 50 мл соняшникової олії;
- 4 ст. л. оцту 6 %
Спосіб приготування:
- Грибочки помити, почистити, більші розрізати навпіл або на четвертинки, менші залишити цілими.
- У каструлю налити воду, соняшникову олію, додати всі спеції, викласти гриби.
- Увімкнути вогонь, довести рідину до кипіння та варити печериці 5 хвилин.
- Додати оцет, довести до кипіння, прибрати з вогню.
- Гриби викласти в баночку, залишити охолонути та поставити у холодильник або ж подавати одразу.
А якщо ви любите печериці, рекомендуємо ще один рецепт маринованих грибочків до святкового столу за рецептом "Телеграфа". Завдяки чудовому маринаду, вони будуть надзвичайно апетитними.