Що потрібно зробити зі смартфоном, щоб він швидше зарядився: два спритні трюки

Читать на русском
Автор
9265
Заряджання смартфона потребує певних нюансів
Заряджання смартфона потребує певних нюансів. Фото Pixabay

Швидко зарядіть акумулятор телефону без зайвого клопоту

Існує кілька методів економії заряду акумулятора мобільного телефону, а також хитрощів для прискорення процесу заряджання. Якщо вашою метою є максимально швидке досягнення достатнього рівня заряду для гаджета, варто дотримуватися певних правил.

Є два простих лайфхаки, які сприяють прискоренню процесу заряджання смартфона. Вони пояснюють, чи можна використовувати телефон під час зарядки, а також чому слід звернути увагу на чохол.

Не користуйтеся телефоном, поки він заряджається

Після підключення телефону до зарядки краще дати йому спокій. Використання пристрою під час заряджання може призвести до підвищення температури, що може негативно позначитися на роботі акумулятора, екрана та процесора.

Вийміть смартфон із чохла

Чохли для мобільних пристроїв забезпечують додатковий захист. Однак, коли йдеться про зарядку, використання чохла може спричинити проблеми з температурним режимом.

При надмірному нагріванні акумулятора може виникнути пошкодження інших компонентів пристрою. З метою забезпечення безпеки рекомендується знімати чохол під час заряджання, особливо якщо ви помічаєте, що пристрій нагрівається при підключенні до джерела живлення.

Раніше ми писали, чому не можна повністю розряджати телефон. Також "Телеграф" розповідав, чим мороз небезпечний для мобільного телефону.