Як зберегти тепло і заощадити на рахунках: простий трюк (відео)

Читать на русском
Автор
1516
Утеплити вікна взимку можна звичайною плівкою
Утеплити вікна взимку можна звичайною плівкою. Фото Freepik

Ви не тільки утеплите вікна, а й приберете протяги

Існує безліч способів утеплити вікна в холодну пору року, але деякі з них вимагають значних витрат або повної заміни скління. Однак необов’язково миритися з протягами, якщо у вас обмежений бюджет.

Простий лайфхак з утеплення вікон представила користувачка Шона у TikTok. Цей трюк має досить простий вигляд, але при цьому він є дуже дієвим. Більш того, для його застосування вам не потрібні великі фінанси. Потрібно лише мати під рукою двосторонню липку стрічку, плівку для утеплення вікон та фен.

Як і чим утеплити вікна

  1. Очистіть скло та раму, щоб усе було чистим.
  2. Адаптуйте плівку під розмір вікна та використайте двосторонній скотч, щоб надійно закріпити її в кутах рами.
  3. Ретельно натягніть плівку, намагаючись уникнути складок.
  4. За допомогою фена просушіть поверхню, вкриту плівкою, працюючи зверху донизу. Гаряче повітря допоможе усунути будь-які складки, забезпечуючи гладке покриття.
@homediydiary This is a budget friendly way to add secondary glazing/insulation to cold windows. Particularly effective on single glazed windows but I’m using this on older double glazed windows. I’ve answered FAQs and explained more on my IG highlight “save heat”. #homeheatingtips #windowglazingfilm #homediydiary #irishmom #weatherproofing ♬ original sound - Mom & DIY Content

Раніше "Телеграф" розповідав, що один з ефективних способів боротьби з холодом, особливо актуальний для старих будинків, був раніше представлений також у популярному лайфхаку TikTok. Достатньо скористатися пухирчастою плівкою.