Побачите своє відображення: прості кроки, як відчистити праску засобами із дому (відео)

Читать на русском
Автор
1380
Не всім вдається очистити праску від нагару
Не всім вдається очистити праску від нагару. Фото Freepik

Від нагару не залишиться і сліду, а сама підошва засяє від чистоти

З часом праска стає забрудненою, тому необхідно проводити її очищення раз на місяць. Це просте правило не тільки продовжить термін служби пристрою, але також покращить його ефективність. Більш того, процес чищення праски від нагару в домашніх умовах є легким і вимагає лише кілька доступних засобів, які можна знайти в будь-якому домі.

Щоб зберегти цей корисний прилад в ідеальній чистоті, достатньо виконати декілька простих кроків. Про це пише ehow.

Інгредієнти:

  • Чистий рушник
  • Харчова сода
  • Оцет
  • Вода
  • Ватна паличка
  • Зубна щітка
  • Чиста тканина
  • Ефірна олія лимона

Якщо праска потрапила в контакт з чимось липким, таким як пластик або гума, слід використати кілька крапель лимонної олії на чистій тканині для ретельного протирання кінчика праски та видалення нальоту. У разі сильного прилипання пластику рекомендується попередньо трохи підігріти праску.

Як почистити праску в домашніх умовах

  1. Приготуйте пасту, об’єднавши 1 склянку харчової соди з 2 склянками теплої води у відповідному посуді. Нанесіть пасту на отвори для пару і пластину праски, використовуючи ватний тампон. Видаліть надлишки соди, протираючи поверхні вологою тканиною.
  2. В іншій ємності налийте трохи оцту. Занурте зубну щітку в оцет і обережно почистіть пластину праски та отвори для випуску пару.
  3. Наповніть резервуар праски чистою водою, після чого увімкніть пристрій на максимальній потужності з увімкненою подачею пари. Розмістіть праску на рушник і, натискаючи кнопку подачі пару, рухайте вперед-назад. Повторюйте цей процес кілька разів, утримуючи праску на кілька секунд.

Раніше ми писали, як почистити подушки без "пралки". Один метод відмінної підійде для пухових та пір’яних наповнювачів.