Ця намазка смачніша за червону рибу: рецепт бюджетної закуски, яку гості зметуть зі столу

Читать на русском
Автор
79299
Універсальна закуска на будь-яке застілля
Універсальна закуска на будь-яке застілля. Фото shuba.life

Готується просто, а виходить шалено смачно

Ми розповідали, як приготувати смачний та красивий салат на святковий стіл. Тепер ділимось рецептом чудової намазки. Ця паста з оселедця універсальна — її можна мастити на бутерброди, фарширувати тарталетки та яйця.

Готується закуска просто і не потребує складних продуктів. Смак готової намазки насичений і збалансований

Інгредієнти:

  • 400 г оселедця;
  • 10 варених яєць;
  • 100-150 г вареної моркви;
  • 200 г твердого сиру;
  • 200 г вершкового масла.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо накруто, охолоджуємо. Варимо моркву до м’якості. Обидва інгредієнти натираємо на дрібну тертку.
  2. Оселедець хаотично нарізаємо і складаємо у чашу блендера. Додаємо м’яке вершкове масло та збиваємо до утворення пюре.
  3. Поступово додаємо натерті інгредієнти до суміші в блендері. Збиваємо до гладенької кремоподібної консистенції. Перекладаємо готову намазку в контейнер або тарілку і ставимо в холодильник.

Вже за годину можна куштувати закуску і подавати. Виходить шалено смачно та апетитно. Також ми ділились рецептом смачної буженини з курятини.