Ця намазка смачніша за червону рибу: рецепт бюджетної закуски, яку гості зметуть зі столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 79299
Готується просто, а виходить шалено смачно
Ми розповідали, як приготувати смачний та красивий салат на святковий стіл. Тепер ділимось рецептом чудової намазки. Ця паста з оселедця універсальна — її можна мастити на бутерброди, фарширувати тарталетки та яйця.
Готується закуска просто і не потребує складних продуктів. Смак готової намазки насичений і збалансований
Інгредієнти:
- 400 г оселедця;
- 10 варених яєць;
- 100-150 г вареної моркви;
- 200 г твердого сиру;
- 200 г вершкового масла.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо накруто, охолоджуємо. Варимо моркву до м’якості. Обидва інгредієнти натираємо на дрібну тертку.
- Оселедець хаотично нарізаємо і складаємо у чашу блендера. Додаємо м’яке вершкове масло та збиваємо до утворення пюре.
- Поступово додаємо натерті інгредієнти до суміші в блендері. Збиваємо до гладенької кремоподібної консистенції. Перекладаємо готову намазку в контейнер або тарілку і ставимо в холодильник.
Вже за годину можна куштувати закуску і подавати. Виходить шалено смачно та апетитно. Також ми ділились рецептом смачної буженини з курятини.