Менше 100 калорій! Рецепт неймовірно смачної дієтичної мімози

Читать на русском
Автор
7921
Чудовий і дуже смачний салат до святкового столу
Чудовий і дуже смачний салат до святкового столу. Фото 1000.menu

Спробуйте — і "Мімозу" будете готувати тільки так

Ми ділились рецептом особливо смачної "Шуби". Тепер розповідаємо, як приготувати дуже ситну і при цьому дієтичну "Мімозу".

Найчастіше ця закуска готується з консервованої сардини. Разом із ProstoWay пропонуємо вам замінити її на тунця або слабосолену форель. А ще — відмовитись від майонезу та зробити соус на основі йогурту і гірчиці. У цьому рецепті на 100 грамів салату припадає лише 95 калорій.

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованого тунця (або половина упаковки слабосоленої форелі)
  • 3 курячі яйця
  • 50 г легкого твердого сиру (15% жирності)
  • варена морква
  • половина цибулини
  • 5 столових ложок нежирного йогурту
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • червона ікра для прикрашання

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо кубиками форель. Якщо це консерва, то розминаємо її виделкою.
  2. Відварюємо яйця та моркву. Коли охолонуть, чистимо моркву від шкірки, а яйця — від шкаралупи.
  3. Сир натираємо на дрібній тертці. Йогурт змішуємо із гірчицею та соєвим соусом.
  4. Формуємо шари. На пласку таріль викладаємо у такому порядку: терті білки – соус – сир – соус – форель – соус – морква та цибуля – соус – терті жовтки – червона ікра зверху.

Забираємо салат на годинку в холодильник — щоб схопився. Також ми ділились рецептом оригінального салату з мандаринами.