Киньте кавову гущу в унітаз: дивний, але дієвий лайфхак

Читать на русском
Автор
215586
Кавова гуща
Кавова гуща. Фото noviydoctor.com

Розповідаємо, як за допомогою кавової гущі позбутися неприємних запахів з туалету

Здається, що кавова гуща — це лише відходи, від яких треба позбуватися. Це також і чудовий засіб від неприємного запаху. Раніше ми вже розповідали, як позбутися від жовтизни на тарілках. Тепер поговоримо про те, як видалити сморід з унітаза за допомогою кавової гущі.

Кавова гуща — чудовий засіб також від засмічених труб. Вона видаляє неприємний запах та бореться з плямами на унітазі. Про це розповіли на life-ukr.uaportal.

Для чого кидати кавову гущу в унітаз

Саме цей "засіб" допоможе поборотися з неприємними запахами. Після ранкової кави слід просто викинути гущу в унітаз. Річ у тім, що залишки хімічних засобів, вологість, вапняковий наліт надають унітазові смороду, від якого важко позбутися. Кавова гуща чудово з ним впорається.

Як очистити дно унітаза

Розігріваємо 1 літр води. Додаємо дві чайні ложки гущі. Все ретельно розмішуємо, виливаємо в унітаз та залишаємо на 15 хвилин. Після цього просто змиваємо воду у туалеті.

Як прочистити труби за допомогою кавової гущі

Нагріваємо 2 або 4 літри води та переливаємо в миску. Додаємо туди 4 ложки кавової гущі. Виливаємо в унітаз та залишаємо так на ніч. Зранку просто змиваємо воду.

Після наступної ранкової кави не поспішайте викидати гущу. Вона вам ще знадобиться. А раніше ми вже розповідали, як за допомогою піни для гоління видалити неприємний запах з туалету.