Вибирайте будь-яку: п’ять найсмачніших начинок для рулетів з лаваша

Читать на русском
Автор
45954
Смачні рулети до святкового столу або на кожен день
Смачні рулети до святкового столу або на кожен день. Фото 1000.menu

Готуються рулетки простіше простого

Рулетики з лаваша є популярною стравою на будь-якому столі. Їх можна приготувати на сніданок до кави, подати на вечерю або поставити на святковий стіл.

Просто змінюючи начинки ви щоразу отримуватимете нову страву. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні Кулінарні Рецепти"

П’ять кращих начинок для рулетів з лаваша

З рибними консервами

Розім’яти виделкою рибу, додати 200 г тертого сиру, зелень кропу та майонез.

З шинкою

200 г шинки та 100 г сиру натерти на тертці. Додати 100 г корейської моркви, кріп та майонез.

Овочевий з м’ясом

Нарізати дрібно 300 г копченого курячого м’яса. Болгарський перець, 2 свіжі помідори та 2 цибулини нарізати кубиками, останні обсмажити на сковороді. На великій тертці натерти три солоні огірки. Все перемішати, заправити майонезом.

З сиром

200 г сиру змішати із часником, зеленню кропу. Додати майонез, перемішати.

З оселедцем

300 г філе солоного оселедця подрібнити. Додати петрушку та кріп, 3 варені яйця, 2 варені моркви, натерті на тертці. Додати майонез та перемішати.

А якщо ви любите страви з лаваша, рекомендуємо також приготувати піцу за рецептом "Телеграфа". Така страва буде на столі вже за 15 хвилин.