Вибирайте будь-яку: п’ять найсмачніших начинок для рулетів з лаваша
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 45954
Готуються рулетки простіше простого
Рулетики з лаваша є популярною стравою на будь-якому столі. Їх можна приготувати на сніданок до кави, подати на вечерю або поставити на святковий стіл.
Просто змінюючи начинки ви щоразу отримуватимете нову страву. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні Кулінарні Рецепти"
П’ять кращих начинок для рулетів з лаваша
З рибними консервами
Розім’яти виделкою рибу, додати 200 г тертого сиру, зелень кропу та майонез.
З шинкою
200 г шинки та 100 г сиру натерти на тертці. Додати 100 г корейської моркви, кріп та майонез.
Овочевий з м’ясом
Нарізати дрібно 300 г копченого курячого м’яса. Болгарський перець, 2 свіжі помідори та 2 цибулини нарізати кубиками, останні обсмажити на сковороді. На великій тертці натерти три солоні огірки. Все перемішати, заправити майонезом.
З сиром
200 г сиру змішати із часником, зеленню кропу. Додати майонез, перемішати.
З оселедцем
300 г філе солоного оселедця подрібнити. Додати петрушку та кріп, 3 варені яйця, 2 варені моркви, натерті на тертці. Додати майонез та перемішати.
А якщо ви любите страви з лаваша, рекомендуємо також приготувати піцу за рецептом "Телеграфа". Така страва буде на столі вже за 15 хвилин.