Краще, ніж піца: ароматний сирно-часниковий хліб

Читать на русском
Автор
5000
Цей рецепт вам точно сподобається
Цей рецепт вам точно сподобається. Фото receptydoma.top

Хліб ідеально підходить для будь-якої вечері

До супу можна приготувати ліниві пиріжки з капустою або ж надзвичайно смачний часниковий хліб. Його також можна їсти як самостійну страву — до прикладу, з кавою вранці.

Також хліб можна взяти з собою на пікнік чи перекус. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".

Як приготувати сирно-часниковий хліб

Інгредієнти:

  • борошно — 200 г;
  • дріжджі сухі — 5 г;
  • цукор — 1 ст.л;
  • сіль;
  • олія — 15 г;
  • вода тепла — 120 г;
  • часник подрібнений — 10 г;
  • вершкове масло — 20 г;
  • фета — 30 г.

Спосіб приготування:

  1. У теплу воду всипати цукор та дріжджі, перемішати.
  2. Борошно просіяти та змішати із сіллю, частинами всипати в рідку основу.
  3. Поступово вимішати тісто, додаючи олію.
  4. Накрити та залишити в теплому місці на 1 годину.
  5. Сир натерти на великій тертці, частину змішати з подрібненим часником і вершковим маслом.
  6. Тісто розділити на кілька частин і розкотити в коржики.
  7. Змастити їх часниковою начинкою та посипати сиром.
  8. Викласти коржики на лист, застелений пергаментом.
  9. Запікати хліб у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин.

А якщо ви любите "ліниву" випічку, рекомендуємо також приготувати піци-оладки. Необхідні продукти ймовірно знайдуться у вашому холодильнику, а на приготування ви витратите лічені хвилини.