Такі пишні сирнички виходили тільки у бабусі: перевірений рецепт

Читать на русском
Автор
15149
Це найсмачніший сніданок
Це найсмачніший сніданок. Фото shuba.life

Сирнички полюбить уся ваша родина

Ароматні, смачні сирники – один з улюблених багатьма десертів. Ця страва точно не залишає нікого байдужою.

Однак приготування смачних сирників — справа не така вже й проста та у багатьох викликає складності. Тому ми з Foodoboz поділимося класичним рецептом цієї страви, яка у вас точно вийде. Саме так готували наші мами та бабусі.

Як приготувати сирники за класичним рецептом

Інгредієнти:

  • сир 5% — 400 г;
  • яйця — 1 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • пшеничне борошно — 1 ст. л.;
  • цукор — 2 ст. л.;
  • ванільний цукор — 10 г;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. До сиру додаємо яйця, перебиваємо все за допомогою блендера. В отриману масу додаємо просіяне пшеничне борошно і замішуємо тісто густе. Туди ж додаємо ванільний та звичайний цукор, все ретельно перемішуємо.
  2. Руки зволожуємо водою і формуємо з сирного тіста однакові маленькі кульки, кожен посипаємо борошном.
  3. Розігріваємо сковорідку з олією, додаємо невеликий шматочок вершкового масла. Відправляємо в сковороду сирники та обсмажуємо їх під кришкою з обох боків до золотистого кольору.

Готові сирники викладаємо на тарілку, прикрашаємо їх цукровою пудрою, фруктами та подаємо з домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного!