Такі пишні сирнички виходили тільки у бабусі: перевірений рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15149
Сирнички полюбить уся ваша родина
Ароматні, смачні сирники – один з улюблених багатьма десертів. Ця страва точно не залишає нікого байдужою.
Однак приготування смачних сирників — справа не така вже й проста та у багатьох викликає складності. Тому ми з Foodoboz поділимося класичним рецептом цієї страви, яка у вас точно вийде. Саме так готували наші мами та бабусі.
Як приготувати сирники за класичним рецептом
Інгредієнти:
- сир 5% — 400 г;
- яйця — 1 шт.;
- сіль — щіпка;
- пшеничне борошно — 1 ст. л.;
- цукор — 2 ст. л.;
- ванільний цукор — 10 г;
- рослинна олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- До сиру додаємо яйця, перебиваємо все за допомогою блендера. В отриману масу додаємо просіяне пшеничне борошно і замішуємо тісто густе. Туди ж додаємо ванільний та звичайний цукор, все ретельно перемішуємо.
- Руки зволожуємо водою і формуємо з сирного тіста однакові маленькі кульки, кожен посипаємо борошном.
- Розігріваємо сковорідку з олією, додаємо невеликий шматочок вершкового масла. Відправляємо в сковороду сирники та обсмажуємо їх під кришкою з обох боків до золотистого кольору.
Готові сирники викладаємо на тарілку, прикрашаємо їх цукровою пудрою, фруктами та подаємо з домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного!