Знадобиться трохи сиру та один інгредієнт: швидкий рецепт сніданку для самих зайнятих

Читать на русском
Автор
24879
Надзвичайно ніжні смачні ласощі на сніданок до чаю або кави.
Надзвичайно ніжні смачні ласощі на сніданок до чаю або кави.. Фото 24tv.ua

Такий сніданок сподобається всім

Пишні, ароматні сирники – один із найпопулярніших сніданків. Цю смачну ситну страву люблять і діти, і дорослі.

Сьогодні разом з Foodoboz приготуємо найледачіші сирники. Для цього вам знадобиться один незвичайний інгредієнт — вафельні коржики. Такий сніданок сподобається всім.

Як приготувати ледачі сирники з вафлями

Інгредієнти:

  • вафельні коржі невеликого розміру – 1 упаковка;
  • сир — 300 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • цедра лимона або апельсина — 1-2 ч. л.;
  • родзинки — 1 ст. л.;
  • цукор — 3 ст. л.;
  • ванілін (ванільний цукор) — 0,5 ч. л.;
  • молоко — 2 ст. л.;
  • масло вершкове — 1 ст. л.;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішуємо сир з ваніліном або ванільним цукром. Туди ж додаємо 2 столові ложки цукру, все ретельно перетираємо.
  2. Туди ж відправляємо одне куряче яйце, цедру половини лимона і ретельно перемішуємо.
  3. Родзинки промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо на 15-20 хвилин. Через зазначений час дістаємо родзинки з води, промокаємо і додаємо його в миску до сирного тіста, знову все добре перемішуємо.
  4. В окремій мисці збиваємо курячі яйця, що залишилися, до них додаємо молоко, столову ложку цукру і все ретельно перемішуємо за допомогою вилки або вінчика.
  5. На вафельні коржі намазуємо трохи сирної маси та прикриваємо зверху другим шматочком вафлі.
  6. Вафельний сендвіч, що вийшов, занурюємо у збиті яйця і викладаємо на розігріту сковороду на суміші рослинної олії та вершкового масла з обох боків до золотистого кольору.

Готові сирники подаємо з домашньою сметаною або згущеним молоком за рецептом "Телеграфа". Смачного.