Знадобиться трохи сиру та один інгредієнт: швидкий рецепт сніданку для самих зайнятих
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 24876
Такий сніданок сподобається всім
Пишні, ароматні сирники – один із найпопулярніших сніданків. Цю смачну ситну страву люблять і діти, і дорослі.
Сьогодні разом з Foodoboz приготуємо найледачіші сирники. Для цього вам знадобиться один незвичайний інгредієнт — вафельні коржики. Такий сніданок сподобається всім.
Як приготувати ледачі сирники з вафлями
Інгредієнти:
- вафельні коржі невеликого розміру – 1 упаковка;
- сир — 300 г;
- яйця — 3 шт.;
- цедра лимона або апельсина — 1-2 ч. л.;
- родзинки — 1 ст. л.;
- цукор — 3 ст. л.;
- ванілін (ванільний цукор) — 0,5 ч. л.;
- молоко — 2 ст. л.;
- масло вершкове — 1 ст. л.;
- рослинна олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- У мисці змішуємо сир з ваніліном або ванільним цукром. Туди ж додаємо 2 столові ложки цукру, все ретельно перетираємо.
- Туди ж відправляємо одне куряче яйце, цедру половини лимона і ретельно перемішуємо.
- Родзинки промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо на 15-20 хвилин. Через зазначений час дістаємо родзинки з води, промокаємо і додаємо його в миску до сирного тіста, знову все добре перемішуємо.
- В окремій мисці збиваємо курячі яйця, що залишилися, до них додаємо молоко, столову ложку цукру і все ретельно перемішуємо за допомогою вилки або вінчика.
- На вафельні коржі намазуємо трохи сирної маси та прикриваємо зверху другим шматочком вафлі.
- Вафельний сендвіч, що вийшов, занурюємо у збиті яйця і викладаємо на розігріту сковороду на суміші рослинної олії та вершкового масла з обох боків до золотистого кольору.
Готові сирники подаємо з домашньою сметаною або згущеним молоком за рецептом "Телеграфа". Смачного.