Щоб дорога риба не вийшла прісною: що додати під час запікання форелі
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 4889
Рекомендуємо додати один несподіваний інгредієнт
Ми розповідали, як на свята приготувати м’ясний рулет з індички. Тепер ділимось деталями приготування запеченої риби.
На Pixelinform рекомендують при запіканні додати до червоної риби один досить несподіваний інгредієнт. Йдеться про яблука.
Як запекти форель смачно
Якщо ви плануєте запекти одну велику форель (можна замінити сьомгою, лососем або горбушею), додайте яблука. Якщо зробити це правильно, риба залишиться соковитою. Відокремте рибне філе від кісток і змастіть соусом або улюбленим маринадом. Залишіть рибу маринуватися на 30-40 хвилин. В цей час підготуйте яблука. З них потрібно зняти шкірку та видалити насіння, а м’якоть — розрізати на кільця.
Увімкніть духовку. Потрібно, щоб ще до безпосереднього приготування вона прогрілася до 180 градусів. Після чого на деко викладаємо шматочки яблук, а зверху – рибу. Час запікання складає близько 40 хвилин.
Яблука не дадуть рибині пригоріти, залишать її соковитою, а ще — наситять ароматом. Також ми розповідали, що додати під час смаження цибулі.