Тенісні м’ячики і шкарпетка: робочий спосіб вмить прибере грудки у подушці

Читать на русском
Автор
12876
Подушка без грудків — запорука спокійного сну
Подушка без грудків — запорука спокійного сну. Фото Pixabay

Грудкуваті подушки знову стануть приємними на дотик

Наповнювач подушки, будь то пух, синтепон або холлофайбер, з часом може накопичуватися в грудки, що робить її поверхню менш м’якою та приємною на дотик. Проблему легко вирішити, використовуючи лише кілька тенісних м’ячиків і шкарпетку.

Існує ефективний лайфхак з усунення грудок у подушці, що широко застосовується в пральних, пише express. Наповнювач подушки може збирати бруд, сміття та вологу, що призводить до склеювання внутрішнього наповнювача в окремих ділянках.

Як прибрати грудки у подушці

Для відновлення початкової форми подушки застосуйте наступний метод: помістіть подушку в сушарку разом з одним або двома тенісними м’ячиками, поміщеними в шкарпетку. Потім увімкніть сушарку на мінімальну потужність і сушіть подушку протягом 30 хвилин. Тенісні м’ячі допоможуть розбити грудки внутрішнього наповнювача, а носок запобігатиме фарбуванню тканини подушки фарбою від м’яча.

Регулярне застосування цього простого трюку приємно здивує вас: ваші подушки, що стали грудкуватими, знову набудуть пухнастості. Пам’ятайте, що збивати подушки слід щодня, а якщо можливо, прати їх краще кожні 4-6 місяців.

Раніше ми писали, як прибрати жовтизну на подушках. Додайте під час прання спеціальні таблетки.