Приготуйте салат "Китайський дракон" на новорічний стіл — і удача вам точно забезпечена

Читать на русском
Автор
40931
Салат вийде неймовірно смачним та пікантним
Салат вийде неймовірно смачним та пікантним. Фото focus.ua

Задобрюємо Дракона фантастичною стравою

Не за горами Новий рік. Багато кулінарів перебувають у пошуках найрізноманітніших страв, щоб задобрити головний символ наступного року – Зеленого Дерев’яного Дракона.

Для нього немає нічого кращого, ніж м’ясо та свіжі овочі. Саме тому разом із "Фокусом" ми приготуємо незвичайний салат "Китайський дракон". Приготуйте його до свята — і весь наступний рік вас переслідуватиме успіх.

Як приготувати салат "Китайський дракон"

Інгредієнти:

  • вирізка свиняча – 400 г;
  • буряк – 200 г;
  • морква – 200 г;
  • цибуля ріпчаста — 400 г;
  • перець гострий – 1 шт.;
  • цукор – 1 ч. л;
  • олія оливкова – 100 г;
  • петрушка та селера – 40 г;
  • оцет бальзамічний — 1 ст. л;
  • соус соєвий – 3 ст. л;
  • соус теріяки – 1 ст.л;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Моркву та буряк чистимо, натираємо на тертці для корейської моркви або нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо, додаємо соєвий соус та теріяки та все ретельно перемішуємо.
  2. Свинячу вирізку нарізаємо тонкими смужками, солимо та обсмажуємо на розпеченій сковороді протягом 10 хвилин.
  3. До обсмаженого м’яса додаємо цукор та нарізаний тонкою соломкою гострий перець.
  4. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та тушкуємо на олії до прозорості протягом 3-4 хвилин.
  5. Зелень дрібно нарізаємо.
  6. З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо оливкову олію, оцет бальзамічний і ретельно все перемішуємо. Даємо настоятися протягом 2-3 годин і подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, які десерти мають бути на новорічному столі для залучення багатства у 2024 році. Готуйтесь до зустрічі Нового року правильно.