З такими котлетками та гарніру не потрібно: секрет в одному інгредієнті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15674
Без них навіть не сядете обідати
Хіба можна уявити нашу кухню без соковитих, ніжних котлет? Вони доречні на святковому столі, і під час сімейного обіду.
Якщо у вас у холодильнику тільки жменька фаршу, це не привід залишатися без улюбленої страви. З "Господинькою" ми приготуємо настільки ситні котлетки, що навіть гарнір не знадобиться. А весь секрет у тому, що ми додамо до фаршу трохи картоплі. З цим рецептом всього з невеликої кількості фаршу ви нагодуєте і близьких, і гостей.
Як приготувати котлети з фаршу та картоплі
Інгредієнти:
- картопля – 400 г;
- фарш м’ясний – 400 г;
- хліб білий – 60 г;
- цибуля – 150 г;
- сіль — 2 ч. л.;
- часник сушений – 1 ч. л.;
- солодка паприка – 2 ч. л.;
- перець чорний – 1 ч. л;
- панірувальні сухарі – 2 ст. л.;
- олія – 4 ст. л.;
- вода – 50 мл.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, чистимо, натираємо на тертці та віджимаємо зайву рідину.
- Хліб натираємо на дрібній тертці у крихту.
- Цибулю чистимо, подрібнюємо в чаші блендера і змішуємо з хлібною крихтою.
- В отриману масу додаємо м’ясний фарш, картоплю, перець, паприку, сушений часник, сіль, ретельно перемішуємо та формуємо кульки.
- У миску насипаємо панірувальні сухарі та обвалюємо в них м’ясні котлети.
- У сковороді з розігрітою олією на середньому вогні обсмажуємо котлети з обох боків до золотистого кольору, потім додаємо в сковороду трохи води, накриваємо кришкою і залишаємо на кілька хвилин до випаровування води.
Подаємо котлети з улюбленим салатом за рецептом "Телеграфа". Смачного!