З такими котлетками та гарніру не потрібно: секрет в одному інгредієнті

Читать на русском
Автор
15674
Ці котлетки полюбить уся родина
Ці котлетки полюбить уся родина. Фото Podobaika.com

Без них навіть не сядете обідати

Хіба можна уявити нашу кухню без соковитих, ніжних котлет? Вони доречні на святковому столі, і під час сімейного обіду.

Якщо у вас у холодильнику тільки жменька фаршу, це не привід залишатися без улюбленої страви. З "Господинькою" ми приготуємо настільки ситні котлетки, що навіть гарнір не знадобиться. А весь секрет у тому, що ми додамо до фаршу трохи картоплі. З цим рецептом всього з невеликої кількості фаршу ви нагодуєте і близьких, і гостей.

Як приготувати котлети з фаршу та картоплі

Інгредієнти:

  • картопля – 400 г;
  • фарш м’ясний – 400 г;
  • хліб білий – 60 г;
  • цибуля – 150 г;
  • сіль — 2 ч. л.;
  • часник сушений – 1 ч. л.;
  • солодка паприка – 2 ч. л.;
  • перець чорний – 1 ч. л;
  • панірувальні сухарі – 2 ст. л.;
  • олія – 4 ст. л.;
  • вода – 50 мл.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю миємо, чистимо, натираємо на тертці та віджимаємо зайву рідину.
  2. Хліб натираємо на дрібній тертці у крихту.
  3. Цибулю чистимо, подрібнюємо в чаші блендера і змішуємо з хлібною крихтою.
  4. В отриману масу додаємо м’ясний фарш, картоплю, перець, паприку, сушений часник, сіль, ретельно перемішуємо та формуємо кульки.
  5. У миску насипаємо панірувальні сухарі та обвалюємо в них м’ясні котлети.
  6. У сковороді з розігрітою олією на середньому вогні обсмажуємо котлети з обох боків до золотистого кольору, потім додаємо в сковороду трохи води, накриваємо кришкою і залишаємо на кілька хвилин до випаровування води.

Подаємо котлети з улюбленим салатом за рецептом "Телеграфа". Смачного!