Всього чотири інгредієнти - і запіканка на столі: рецепт ніжної страви без борошна
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 48200
Запіканка виходить дуже ніжною та просто тане в роті
Кисломолочний сир є популярним продуктом на нашій кухні. Його вживають як самостійну страву, готують з нього начинку для вареників або ж додають у випічку.
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати смачну, легку у приготуванні та дуже ніжну сирну запіканку. Вона чудово пасує до вранішньої кави, інформують "Смачні рецепти домашніх страв".
Як приготувати сирну запіканку
Інгредієнти:
- сир — 400-450 г;
- курячі яйця — 4 шт.;
- манка — 4-5 ст. л.;
- цукор — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Сир перебити блендером.
- Додати яйця, цукор, перемішати.
- Додати манну крупу, перемішати, залишити "тісто" на 20 хвилин.
- Вилити масу у форму для запікання, запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
А якщо ви любите випічку з сиром, рекомендуємо також приготувати десерт без випічки "Райська насолода" за рецептом "Телеграфа". Він виходить оригінальним та смачним.