Допоможе оцет: навіщо додавати цю рідину в машину під час прання білизни

Читать на русском
Автор
41656
Оцет корисний не тільки у кулінарії, а й у ванній кімнаті
Оцет корисний не тільки у кулінарії, а й у ванній кімнаті. Фото Freepik

Відповідь вас здивує

Здається незвичайним, але простий столовий оцет може виявитися корисним у процесі не тільки відмивання духовки, але і прання. Цей продукт надає випраним речам приємного аромату. Використання оцту в пранні досить просте.

Існує кілька лайфхаків з оцтом, які зроблять ваше прання більш ефективним, пише express. Застосовуючи цей доступний засіб, ви уникнете неприємного запаху вогкості на вашому одязі після прання і насолодитеся лише приємним ароматом.

Як використовувати оцет під час прання

Досвідчені домогосподині успішно використовують звичайний оцет для усунення неприємного запаху, що іноді залишається після прання в машині. Варто використовувати оцет замість звичайного кондиціонера для білизни або додавати його разом із порошком.

Спробуйте додати пів склянки оцту до мийного засобу під час прання, і ви помітите, що не залишиться ніяких сторонніх запахів, тільки свіжість та чистота речей. Оцет чудово справляється з неприємними запахами свійських тварин та тютюнового диму, які можуть просочувати одяг або текстиль. Крім того, оцет здатний освітлити одяг, особливо білий, та пом’якшити волокна тканини.

Раніше ми писали, які речі не можна прати в машині. Так ви можете поламати пристрій.